Η Κεφαλονιά στο 1ο Συνέδριο Στρατηγικής Τουρισμού

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Ιουνίου 2015 11:02

Η Κεφαλονιά στο 1ο Συνέδριο Στρατηγικής Τουρισμού

Με την συμμετοχή της Κεφαλονιάς στη διεθνη Έκθεσή Τουρισμού, του 1st Festival of Tourism Strategy στο Παρίσι , σημερα Σαββάτο 6 Ιουνιου 2015, ολοκληρωνονται οι εργασίες των Εκδηλώσεων Τουρισμού, με σημαντική προβολή της Κεφαλονιάς στη διεθνή τουριστική αγορά.

Ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος είχε ιδιαίτερη συνεργασία στα πλαίσια ενίσχυσης του ενδιαφέροντος επισκεψημότητας στην Κεφαλονιά με τους Δημάρχους :

-Saint Tropez (Γαλλία), κ.Henri Prevost Allard ,
-Dubrovnik (Κροατία), κ.Andro Vlahusic και
-Rovaniemi -official hometown of Santa Claus (Φινλανδία), κ.Esco Lotvonen.

Τις Εκδηλώσεις της Έκθεσης τίμησαν με την παρουσία τους , η Υπεύθυνη πληροφόρησης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στο Παρίσι κ.Νάγια Χρονοπούλου και η κ.Αικατερίνη Richard Κρασσά , ενώ υπήρξε επικοινωνία με τον Υπεύθυνο Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στο Παρίσι κ.Ευθύμιο Αραβαντινό.

Ο Δήμαρχος της Riehl Malmaison κ.Patrick Ollier έκλεισε τις Εκδηλώσεις σε έντονα εορταστική ατμόσφαιρά , που κάλυψαν Δημοσιογράφοι από όλες τις Ευρωπαϊκές Χώρες.

Τέλος ο κ.Ollier , αποδέχθηκε την πρόσκληση του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση, που του παρέδωσε ο κ.Κεκάτος και σε ημερομηνία που σύντομα θα ορισθεί θα επισκεφθεί την Κεφαλονιά.




00 inkefalonia general ad 300X250