Η JET2COM έρχεται με δυο νέες πτήσεις σε Ζάκυνθο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014 14:06

Η JET2COM έρχεται με δυο νέες πτήσεις σε Ζάκυνθο

Θετικές είναι οι ειδήσεις που έρχονται από τη Βρετανική αγορά που αποτελεί τη “ναυαρχίδα” του τουρισμού προς τα νησιά του Ιονίου. Τα νέα αφορούν την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Jet2.com που σταδιακά διευρύνει το πρόγραμμα της και φροντίζει, τα τελευταία χρόνια, να κάνει περισσότερο αισθητή την παρουσία της.

Για τη φετινή τουριστική περίοδο εγκαινιάζονται δύο νέες πτήσεις προς τη Ζάκυνθο. Μια από τη Γλασκώβη και μια από το αεροδρόμιο του East Midlands. Αυτές θα διεξάγονται μια φορά την εβδομάδα από 28 Μαϊου έως 24 Σεπτεμβρίου. Επίσης συνεχίζονται οι πτήσεις από το Μάντσεστερ και το Λίντς κάθε Τετάρτη και Σάββατο από 7 Μαϊου έως 28 Σεπτεμβρίου. Η μεταφορά των επιβατών θα γίνεται επί έξι μήνες και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Η εν λόγω εταιρεία ασχολείται και με μεταφορές φορτίων, ενώ οι ειδικοί επισημαίνουν ότι είναι μια από τις ανερχόμενες σε όλο τον κόσμο.
Η έναρξη των πτήσεων αυτών γίνεται άμεσα, κάτι που θα συμβάλει στην ακόμα μεγαλύτερη προσέλκυση τουριστών στην αρχή της τουριστικής περιόδου.
Οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους κεντρίζουν το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών χάρις στις τιμές των εισιτηρίων τους, οι οποίες είναι πολύ χαμηλότερες από τις τιμές των εισιτηρίων των υπόλοιπων αεροπορικών εταιρειών.

imerazante.gr




00 inkefalonia general ad 300X250