H easyJet και Booking.com έκλεισαν συμφωνία!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Απριλίου 2012 10:11

H easyJet και Booking.com έκλεισαν συμφωνία!

Τώρα η πελάτες της easyJet έχουν τώρα πάνω από 200.000 λόγους για να κάνουν κρατήσεις ξενοδοχείου μέσω της ιστοσελίδας easyJet.com Η easyJet, η κορυφαία low-fare αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, υπέγραψε συμφωνία με τον «ηγέτη» των ξενοδοχειακών κρατήσεων, την Booking.com.

Από αυτό το μήνα, οι καταναλωτές θα μπορούν να επιλέξουν από 200.000 ξενοδοχεία και καταλύματα σε όλο τον κόσμο. Με περισσότερα από 120.000 ξενοδοχεία και καταλύματα σε όλους τους προορισμούς της easyJet, οι πελάτες της εταιρίας θα έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία Booking.com μέσω ενός καινοτόμου εργαλείου κρατήσεων που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της easyJet.

Ο περιφερειακός διευθυντής της easyJet κ. Στέφανος Βακιρτζής, δήλωσε σχετικά:

"Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την Booking.com. Αυτή η συνεργασία θα δώσει την ευκαιρία στους Έλληνες πελάτες μας να επιλέξουν από ένα ευρύτερο φάσμα ξενοδοχείων στην Ευρώπη, με μεγαλύτερη ευελιξία και σίγουρα στις εγγυημένα καλύτερες διαθέσιμες τιμές.

"Είναι ιδιαίτερα σημαντικό και για τις δύο εταιρίες, easyJet και Booking.com, να προσφέρουν στους πελάτες τους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην καλύτερη δυνατή τιμή με ευχρηστία και ευκολία, γεγονός που επιτυγχάνεται ακριβώς μέσα από αυτή τη συμφωνία.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η υπηρεσία θα έχει μεγάλη απήχηση στους πελάτες μας.»

H συμφωνία αυτή προσφέρει διευρυμένες επιλογές κράτησης, όπως την 'Pay after you Stay' (πληρωμή μετά τη διαμονή) επιλογή και παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της easyJet να βρουν το ιδανικό «καταφύγιο» που αναζητούν, στις χαμηλότερες τιμές και με την εγγύηση της Καλύτερης Δυνατής Τιμής. Επιπλέον, μέσω της υπηρεσίας αυτής, οι πελάτες της easyJet έχουν την ευελιξία να κλείσουν ξενοδοχείο online όποτε επιθυμούν: αμέσως μετά την online κράτηση της πτήσης τους, ή οποιαδήποτε ώρα πριν την αναχώρησή τους, ακόμα και την ίδια ημέρα της πτήσης τους.

Ο Paul Hennessy, Booking.com 's Chief Marketing Officer συμπλήρωσε:

"Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με την easyJet. Η Booking.com θα κάνει πιο εύκολο και ελκυστικό τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες της easyJet θα μπορούν να πετύχουν τις πιο οικονομικές τιμές σε εκατοντάδες χιλιάδες ξενοδοχεία και καλύμματα σε όλο τον κόσμο".

Πηγή: news.travelling.gr




00 inkefalonia general ad 300X250