Ξεκινά από σήμερα το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013 10:45

Ξεκινά από σήμερα το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού

Από σήμερα Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013 ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των τουριστικών καταλυμάτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα «Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2013 – 2014». Ο αριθμός των ωφελουμένων από το νέο πρόγραμμα ανέρχεται σε 110.000 άτομα.

Το Πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση διακοπών διάρκειας έως 6 ημερών που μπορούν να πραγματοποιηθούν από 16.09.2013 - 31.07.2014 σε τουριστικά καταλύματα που έχουν συμπεριληφθεί στο Μητρώο Παρόχων του ΟΑΕΔ. Η επιδότηση θα πραγματοποιηθεί με τη χορήγηση Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού στους δικαιούχους που θα επιλεγούν με διαδικασία μοριοδότησης.

Οι υποψήφιοι πάροχοι (ξενοδόχοι κ.λπ.):

α) επισκέπτονται το Κ.Π.Α. της περιοχής τους προκειμένου να παραλάβουν κλειδάριθμο για την αίτησή τους και την πρόσβαση στο σύστημα,

β) υποβάλλουν αποκλειστικά ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής μέσω  http://www.oaed.gr μέχρι την 10η Σεπτεμβρίου 2013 και ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΕθνικής Αντίστασης 8, Άνω Καλαμάκι, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και ώρα 15:00. Όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά των παρόχων, όπως αυτά ορίζονται στη Δημόσια Πρόσκληση, θα σαρώνονται και θα αποστέλλονται στις αρμόδιες Υπηρεσίες ηλεκτρονικά μέχρι την ως άνω καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεών τους.
(Περισσότερες πληροφορίες  στο www.oaed.gr.)

Οι δικαιούχοι, εργαζόμενοι και άνεργοι που πληρούν τις προβλεπόμενες συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως αυτές ορίζονται στη Δημόσια Πρόσκληση, θα υποβάλλουν αποκλειστικά ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής γι αυτούς και τα ωφελούμενα μέλη τους, ηλεκτρονκά , μέσω του ΟΑΕΔ μέχρι 10/09/13 και ώρα 12 π.μ. Μετά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής τους και μέχρι την 10η Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 14:00 οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέλθουν στα ΚΠΑ2 της περιοχής τους για την εκτύπωση και υπογραφή της αίτησης και για την επίδειξη/ υποβολή των δικαιολογητικών .