Δημήτρης Προβολισιάνος: «Η επίσκεψη του πρέσβη θα φέρει μελλοντικά οφέλη στον Συνεταιρισμό»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 11:21

Δημήτρης Προβολισιάνος: «Η επίσκεψη του πρέσβη θα φέρει μελλοντικά οφέλη στον Συνεταιρισμό»

Ο υψηλός προσκεκλημένος ήταν σίγουρο πως πέρασε καλά κατά την παραμονή του στα Ομαλά. Η επίσκεψη του πρέσβη της Κίνας στον Συνεταιρισμό έγινε μετά από προσωπική επαφή που έκανε ο γενικός γραμματέας του Συνεταιρισμού Ρομπόλας Κεφαλληνίας Δημήτρης Προβολισιάνος με τον ιδιαίτερο του πρέσβη. Και όταν με το καλο έφτασε ο πρέσβης, η συνάντηση με το δ.σ. του Συνεταιρισμού που σύσσωμο έδωσε το παρών, ήταν ιδιαίτερα εγκάρδια τόσο από την πλευρά του πρέσβη, όσο και των ακόλουθων που υπήρχαν μαζί του.

Συνέντευξη στον Γιώργο Χαλαβαζή

«Η ανταπόκριση ήταν θετική στο κάλεσμα που του έκανα και στη συνέχεια με την ομόφωνη απόφαση του δ.σ. του Συνεταιρισμού έγιναν οι κατάλληλες προετοιμασίες ώστε να παραβρεθεί ο Πρέσβης στον Συνεταιρισμό» δηλώνει ο κ. Προβολισιάνος, ο οποίος είναι και εκλεγμένο μέλος του δ.σ. του Επιμελητηρίου, αλλά και μέλος της ΚΕΔΗΚΕ .

Όσον αφορά τον στόχο της επίσκεψης τονίζει: «Αυτό είχε σαν στόχο και σκοπό την προβολή του Συνεταιρισμού Ρομπόλας και στη συνέχεια κάποια πιθανή συνεργασία που θα μπορούσε να έχει ο συνεταιρισμός με το άνοιγμά τους την αγορά της Κίνας».

 

Μ 165Λεζάντα: Ο Δημήτρης Προβολισιάνος με τον εμπορικό ακόλουθο του πρέσβη της Κίνας

«Ο πρέσβης της Κίνας και οι ακόλουθοί του μας εξέφρασαν τόσο την ικανοποίησή τους για το εξαιρετικό κρασί, όσο και για την εγκάρδια φιλοξενία που τους προσφέραμε. Παράλληλα έγινε μία σημαντική συζήτηση με τον εμπορικό ακόλουθο του πρέσβη για το άνοιγμα της αγορά εξαγωγής του κρασιού μας προς την Κίνα. Θεωρώ λοιπόν ότι αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα μια μελλοντική συμφωνία προς όφελος του συνεταιρισμού που θα βοηθήσει γενικότερα τη ζώνη της ρομπόλας στην Κεφαλονιάς και όχι μόνο».

Καταλήγοντας ο κ. Προβολισιάνος μας έκανε και μία παρουσίαση του Συνεταιρισμού τον οποίο παρουσιάζουμε φωτογραφικά παρακάτω: «Ο συνεταιρισμός κάθε χρόνο απορροφά σε σταφύλια γύρω στους 700 έως 800 τόνους. Ο Συνεταιρισμός ιδρύθηκε το 1982 και έχουμε εξαγωγές στην ΗΠΑ Αγγλία, Ολλανδία, ενώ στέλνουμε το κρασί μας και σε πολλά μέρη της Ελλάδας».


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250