Ο Θεόφιλος σχολιάζει τη βράβευση της Κεφαλονιάς : Ουσιαστικό το βραβείο από τους επισκέπτες και όχι για δημόσιες σχέσεις (COSMOS 96,5)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 14:48

Ο Θεόφιλος σχολιάζει τη βράβευση της Κεφαλονιάς : Ουσιαστικό το βραβείο από τους επισκέπτες και όχι για δημόσιες σχέσεις (COSMOS 96,5)

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για το βραβείο που κέρδισε η Κεφαλονιά στην έκθεση τουρισμού του Λονδίνου.

«Ουσιαστικά ήταν η πρώτη μεγάλη έκθεση, καθώς πέρυσι λόγω της πανδημίας δεν είχε την ίδια κίνηση. Ξαναπάμε στην κανονικότητα σχετικά με τις εκθέσεις και υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Κεφαλονιά. Οι εταιρείες ζητούν επιπλέον κλίνες και αυτό μας γεμίζει με αισιοδοξία ότι, παρά τα προβλήματα που όλοι γνωρίζουμε – ενεργειακή κρίση, πόλεμος- το 2023 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά. Είχα ένα φόβο ότι το 2023 μπορεί να μην είναι καλή χρονιά, αλλά σήμερα είμαι αισιόδοξος ότι θα είναι πολύ καλή χρονιά.

Οι πολλές κρατήσεις και ο κόσμος δεν είναι επιτυχία του Δημάρχου, είναι επιτυχία της Τουριστικής Επιτροπής που κάνει πολύ καλή δουλειά και απαρτίζεται από φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού, Υπάρχει μια συνεργασία καλή του προϊσταμένου του κου Κορκού και της κας Μαρίνας Βεργωτή και όλων όσων συμμετέχουν. Κοινή προσπάθεια που έχει αρχίσει να αποδίδει. Όλη η δουλειά που γίνεται, αναδεικνύει την Κεφαλονιά και αυτό θα το δούμε καλύτερα τα επόμενα χρόνια. Η Κεφαλονιά θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

Είμαι ικανοποιημένος, γιατί βλέπω ότι αναγνωρίζεται η δουλειά που γίνεται. Το βραβείο που κατακτήσαμε, δεν είναι ένα βραβείο  το οποίο δόθηκε για δημόσιες σχέσεις ή για επικοινωνιακούς λόγους. Είναι ουσιαστικά βραβείο που δόθηκε από τους επισκέπτες. Οι επισκέπτες ήταν αυτοί που ανέδειξαν την Κεφαλονιά. Ο στόχος της Τουριστικής Επιτροπής, να αναδείξει το νησί ως έναν προορισμό που ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να κάνει και άλλες δραστηριότητες, απέδωσε! Η μεγαλύτερη μας χαρά ήταν ότι και μετά – ο ΕΟΤ είχε διοργανώσει ένα κέρασμα με μεζεδάκια και κρασί – αναγνωρίσαμε ένα δικό μας, τοπικό κρασί: τη Ρομπόλα Gentilini. Άρα και τα προϊόντα μας παίρνουν την θέση που τους αξίζει στην Ευρώπη.

Επίσης, θα ήθελα τέλος να πω ότι πρέπει να αφήσουμε την γκρίνια και να ενημερώσω ότι με τον αντιδήμαρχο τον κο Μινέτο δεν χρησιμοποιήσαμε τα χρήματα καθώς φιλοξενηθήκαμε στην κόρη  μου. Θα πρέπει να συνεδριάσουμε κάποια στιγμή όλοι οι φορείς, να δούμε τι προβλήματα υπήρξαν το 2022 και να τα διορθώσουμε για να είμαστε έτοιμοι το 2023».




00 inkefalonia general ad 300X250