Βεργωτή στον COSMOS 96,5: “Μεγάλη αναγνώριση για το νησί μας το βραβείο”

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 17:39

Βεργωτή στον COSMOS 96,5: “Μεγάλη αναγνώριση για το νησί μας το βραβείο”

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Δήμου Αργοστολίου σε θέματα τουρισμού Μαρίνα Βεργωτή, η οποία αναφέρθηκε στην βράβευση της Κεφαλονιάς ως «Καλύτερος Προορισμός για εξωτερικές δραστηριότητες», στην έκθεση του Λονδίνου.

Για το βραβείο:  «Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλη την Κεφαλονιά. Είναι μια μεγάλη αναγνώριση για το νησί μας, αυτό το βραβείο. Είναι μια προσπάθεια που έχει κάνει η Τουριστική Επιτροπή σε συνεργασία με τους άλλους 2 Δήμους. Σε όλες τις καμπάνιες που έχουμε κάνει, ένα κομμάτι τους ήταν εστιασμένο στην φύση και στις δραστηριότητες που μπορεί να κάνει ένας επισκέπτης.  Όλο αυτό είχε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και συγχαρητήρια αξίζουν στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε αυτό τον κλάδο και αφήνουν τους επισκέπτες με τις καλύτερες εντυπώσεις. Επίσης, οι άλλοι δύο προορισμοί – αντίπαλοι ήταν η Ήπειρος και τα Μετέωρα. Άρα είμαστε ένας νησιωτικός προορισμός που ενδείκνυται για δραστηριότητες στη φύση».

Για τις επαφές στην έκθεση:  «Έχουμε αρκετές συναντήσεις με αεροπορικές εταιρείες. Η πιο πρόσφατη ήταν με την Easyjet και μιλήσαμε για την επόμενη χρονιά, που μέχρι τώρα τα στοιχεία είναι πολύ καλά. Σήμερα έχουμε ραντεβού και γενικά η εικόνα είναι θετική και φαίνεται ότι το επόμενο καλοκαίρι θα είναι πολύ καλό. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα για το καλοκαίρι του 2023».




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250