Νέα αποθεωτικά άρθρα για την Άσσο από δημοφιλείς ιστοσελίδες!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 12:36

Νέα αποθεωτικά άρθρα για την Άσσο από δημοφιλείς ιστοσελίδες!

 Μία ακόμη διαφήμιση για την πανέμορφη Άσσο και την Κεφαλλονιά εν γένει, αποτέλεσε το χθεσινό άρθρο της δημοφιλούς ιστοσελίδας newsit.gr με τίτλο “Άσσος: Το χωριό με τα κρυστάλλινα νερά που ξεχωρίζει στην Ευρώπη”.

ΑΣΣΟΣ: ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Το άρθρο που αποτελεί έναν ύμνο για το γραφικό χωριό του Δήμου μας, που υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα αναδείχθηκε ως ένα από τα 26 ομορφότερα μικρά μέρη της Ευρώπης, παραπέμπει σε επίσης αποθεωτικού ύφους άρθρο της ιστοσελίδας exploringgreece.tv στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι η Άσσος μοιάζει κυριολεκτικά με πίνακα ζωγραφικής που δεν αφήνει κανέναν επισκέπτη ασυγκίνητο!

Άσσος: Το χωριό με τα κρυστάλλινα νερά που ξεχωρίζει στην Ευρώπη

Αλλά και η επίσης δημοφιλής ιστοσελίδα iefimerida.gr σε άρθρο της που δημοσιεύτηκε αυτή την εβδομάδα, αποθεώνει την Άσσο γράφοντας ότι αυτό το ελληνικό παραλιακό χωριό θεωρείται από τα ομορφότερα της Ευρώπης.

Αυτό το ελληνικό παραλιακό χωριό θεωρείται από τα ομορφότερα της Ευρώπης

Ευχαριστούμε θερμά το newsit.gr το exploringgreece.tv και το iefimerida.gr για την διαφήμιση στην Άσσο και συνεπώς στον Δήμο μας και περιμένουμε τους αναγνώστες τους να επισκεφτούν αυτό το καλοκαίρι το νησί μας και να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές του!

Πηγή: poulatakefalonias.gr


Ετικέτες: