Ο Παρίσης Πρόεδρος στην ΚΕΔΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014 13:10

Ο Παρίσης Πρόεδρος στην ΚΕΔΕ

Τσιμπηματάκια φίλοι μου, Μπορεί να διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου και πολλοί από εμάς να ετοιμάζονται για τις διακοπές τους, όμως τα νέα τρέχουν ... με ιλιγγιώδη ταχύτητα! Και φαντάζομαι ότι πληροφορηθήκατε το τελευταίο και το πιο «καυτό» ... αυτό καλέ που αφορά το δήμαρχο μας και το κίνημα των 8 ανεξάρτητων δημάρχων!Που λέτε ο δήμαρχος μας πήρε φόρα από τη «σαρωτική» νίκη του στις εκλογές του Μαΐου και έβαλε πλώρη και για πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Σου λέει ο άνθρωπος....

«Αφού όλα μου πάνε πρίμα και κατάφερα να «εξοντώσω» όλους τους πολιτικούς μου αντιπάλους στην Κεφαλονιά, γιατί να μη δοκιμάσω την τύχη μου και για πρόεδρος της ΚΕΔΕ;

Το νιώθω, το βλέπω ... το άστρο μου ανατέλλει!

Τι έχει δηλαδή ο Καμίνης ή ο Μπουτάρης περισσότερο από μένα;

Καταρχήν εγώ έχω ΤΟ όνομα! Και Αλέξανδρος και Παρίσης! 'Ένα όνομα που περιλαμβάνει τα πάντα, από αρχαιοελληνικό πνεύμα έως μια νότα ευρωπαϊκού φωτισμού! Καταλληλότερο δεν μπορεί να υπάρξει!

Και δεν είμαι εγώ ανεξάρτητος; Τι και αν αποκαλώ τους υπουργούς με τα μικρά τους ονόματα και δεν έχω αφήσει κομματική εκδήλωση για κομματική εκδήλωση της Ν.Δ.; Τι και αν έχω κατέβει και ως βουλευτής και ως δήμαρχος με το χρίσμα της Ν.Δ.; Αποδίδω φόρο τιμής στις ρίζες μου! Σέβομαι το παρελθόν και τη ... συνέχεια μου

Δεν έχω εγώ σοβαρές, στοχευμένες και ολοκληρωμένες προτάσεις για την Αυτοδιοίκηση; Μα πώς κέρδισα το Δήμο; Με αυτές τις προτάσεις!

Δεν διαθέτω δημοτικότητα; Τώρα με τους σεισμούς παίχτηκα σε όλες τις εκπομπές από τα δελτία ειδήσεων έως και την τελευταία σατιρική εκπομπή! Και σοβαρός και κωμικός! Δύο σε ένα

Και τι εδώ στην Κεφαλονιά, έχω άξια παλικάρια να αφήσω να συνεχίσουν το έργο μου .... Δεν φοβάμαι

Τελεία και παύλα. Θα κατέβω για πρόεδρος στην ΚΕΔΕ και θα βάλω όλους τους αδελφούς (υπουργούς και μη) να με υποστηρίξουν.»

Όλα αυτά που λέτε φίλοι μου, σκέφτεται ο δήμαρχος μας και σκοπεύει να κατέβει για πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Και εγώ θέλω να του ευχηθώ ολόψυχα καλή επιτυχία και με ούρειο άνεμο στα πανιά του!

Το Κουνούπι

Υ.Γ. Δήμαρχε πριν ξεκινήσεις το νέο σου αγώνα, σε παρακαλώ να παραμερίσεις για λίγο τη σεμνότητα που σε χαρακτηρίζει και να δώσεις στη δημοσιότητα τη επιστολή του Προέδρου Πούτιν που έφερε ο Κεκάτος από τη Ρωσία. Δεν είναι σωστό να την κρατάς στο αρχείο, πρέπει να δει το φως της δημοσιότητας!