Έβαλε τον «αυτόματο» ο «κυβερνήτης» και ξέχασε ότι άμα ξεμείνει από «καύσιμα», τότε… «Τομπούλογλου»! (27/12)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013 12:51

Έβαλε τον «αυτόματο» ο «κυβερνήτης» και ξέχασε ότι άμα ξεμείνει από «καύσιμα», τότε… «Τομπούλογλου»! (27/12)

Καλησπέρα και καλές γιορτές!! Μη νομίζετε ότι είναι εύκολο χριστουγγενιάτικα να αρχίσω να δίνω τσιμπιές δεξιά κι αριστερά, αλλά τι να κάνω κι εγώ το ανεμοδαρμένο...; Άτιμη πολιτική κοινωνία... Όμως, για να δείτε ότι έχω κι εγώ αισθήματα, θα αρχίσω με ευχές σήμερα..

Εύχομαι στο Δήμαρχο – πάντα πρώτος, δεν έχει παράπονο – να περιτριγυρίζεται από άξιους δημοτικούς συμβούλους, λαλίστατους στα συμβούλια, που δεν έχουν ανάγκη το μισθό της αντιδημαρχείας για να ζήσουν..

Εύχομαι στον «Πρόεδρο» να είναι πάντα τόσο ήπιος όταν κάνει πολιτική, να αντικαθιστά επάξια το γραφείο τύπου όταν πρέπει να δοθούν απαντήσεις σε «εχθρούς» και επιτέλους να πάψει να βλέπει τον Θεόφιλο λες και είναι κόκκινο πανί.. . Εκτός κι αν θέλει να ντυθεί ταύρος στο καρναβάλι..

Εύχομαι στον Κωνσταντάκη να διατηρήσει το αγέρωχο ύφος που τον διακρίνει στις εκδηλώσεις του Λιθοστρώτου και ποτέ να μη χάσει εκείνο το χαμόγελο που μέσα του κρύβει χίλιες και μία σκέψεις... Εδώ που τα λέμε, άμα σκέφτεσαι, τι να τα κάνεις τα λόγια και τα πολλά χαχανητά;;

Εύχομαι στο Βαγιωνίτη, όταν θα έρθει στην Κεφαλονιά για διακοπές του χρόνου τα Χριστούγεννα, να βρει την Αγία Ευφημία τόσο όμορφα στολισμένη όσο είναι τώρα που μιλάμε..

Εύχομαι στον Φιοραβάντε να συνεχίσει να «πετάει» πολιτικά «μαργαριτάρια», μπας και γελάσει και λίγο το χειλάκι μας, γιατί από σοβαρούς πολιτικούς στο νησί πήξαμε...!

Εύχομαι στον Θεόφιλο να έχει πάντα την ίδια ηρεμία που έχει και τώρα, ώστε να απαντά κατάλληλα στον Ανουσάκη όταν τον αποκαλεί Μπερλουσκόνι και όλα τα τοιαύτα...

Τέλος, εύχομαι στον Αραβαντινό να είναι πάντα τόσο «τρελό» αγόρι και να σχολιάζει τον Δήμαρχο τόσο «καυτά» και «πιπεράτα»..

Είστε και πολλοί, μην περιμένετε να ευχηθώ για όλους! Ξέρω, άφησα έξω μεγάλα ονόματα, όπως Ρασσιάς, Κεκάτος, Σάββας, Καμπίτσης, αλλά... δεν πειράζει, έχει για όλους ο Άι Βασίλης που έρχεται..

Πάντως για τον Κεκάτο ένα σχόλιο το έχω ανάγκη. Διάβασα κάπου μια στημένη συνέντευξή του και απόρησα.. Νομίζει ότι δεν έχουμε ακόμη καταλάβει ότι θέλει ένα Δήμο στο νησί μας και το τονίζει με κάθε τρόπο;;

Βαγγέλη, το ξέρουμε, το μάθαμε, το έχεις ξαναπεί, το είπες από την αρχή! Θες όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σου, όλα τα ταξίδια μόνος σου, όλα τα γυναικεία χειροφιλήματα δικά σου...

Δεν έχεις άδικο που σκέφτεσαι έτσι, ο καθένας θα το έκανε. Και αφού ο Δήμαρχος δεν κάνει τίποτα για να διαφημίσει το... «υλικό» του για τις εκλογές που έρχονται, αναγκάζεται το «υλικό» να το κάνει μόνο του...

Έβαλε τον «αυτόματο» ο «κυβερνήτης» και ξέχασε ότι άμα ξεμείνει από «καύσιμα», τότε... «Τομπούλογλου»!

Εκείνος που δεν έχει ανάγκη από τέτοια είναι ο Φιοραβάντες. Δήλωσε αναρχικός στην «κολλητή» του και ξεμπέρδεψε!

Θα τον ακούσουν μερικοί «ροζ» και θα ζηλέψουν, πρέπει να προσέχει τέτοιες δηλώσεις, γιατί δίνει τις ιδέες του στους άλλους. Κάτσε να μπούμε λίγο για τα καλά στο κλίμα των εκλογών και μετά πες ό, τι θες!

Έχω πάντως μια αίσθηση ότι ο Φιοραβάντες έχει πιάσει πιο πολύ από τον καθένα τον σφυγμό της κοινωνίας...

Κι ας βγήκε ο Κουρής να απαντήσει στην καταγγελία για το Πυργί. Δεν μου ξέφυγε, την πήραν κι αυτή κάπου οι κεραίες μου. Παραξενεύτηκα βέβαια λίγο που ο Σωτήρης μπήκε τόσο γρήγορα στη διαδικασία να απαντήσει για αυτό το θέμα, αλλά κι αυτόν κάπου τον καταλαβαίνω.

Δεν είναι και εύκολο να θες να είσαι υποψήφιος με τον Σπύρου κι από την άλλη να μην ξέρεις τι σου ξημερώνει τοπικά..

Πολύ σε σκέψη μπήκα και δεν ταιριάζει σήμερα.. πάω να κάνω τα ψώνια μου γιατί έχω και τα δώρα της δημοτικής αρχής να επιλέξω... Εκεί να δείτε «ανεμοδάρσιμο» και «τσιμπολόγημα».!!!

Τσιμπηματάκια Φίλοι Μου!
Το Κουνούπι