Πωλείται επιπλωμένη πολυτελής μεζονέτα στην Πεσσάδα, με υπέροχη θέα στη θάλασσα


Πωλείται επιπλωμένη πολυτελής μεζονέτα στην Πεσσάδα, με υπέροχη θέα στη θάλασσα

Το μεσιτικό γραφείο Enos Properties Real Estate Services, διαθέτει προς πώληση μία επιπλωμένη πολυτελή μεζονέτα στην Πεσσάδα, στην  Κεφαλονιά. Η κατοικία, που είναι 135 τετραγωνικά μέτρα, βρίσκεται εντός οικοπέδου 520 τετραγωνικών μέτρων και έχει υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Η μεζονέτα κατασκευάστηκε το 2016, διατηρήθηκε σε άριστη κατάσταση, στο χωριό Πεσσάδα, στη νότια ακτή της Κεφαλονιάς. Είναι ένας παραδοσιακός οικισμός όπου πρόσφατα έχουν κατασκευαστεί πολυτελείς κατοικίες. Το ακίνητο συνδυάζει την καταπληκτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και τη Ζάκυνθο, αλλά και το Όρος Αίνος που στέκεται μεγαλοπρεπώς στα αριστερά. Το ακίνητο βρίσκεται σε μια τοποθεσία 2 λεπτά από την εξωτική παραλία «Άμμες».

Η κατοικία εκτείνεται σε 2 επίπεδα και διαθέτει στο ισόγειο ενιαίο σαλόνι με τζάκι και εντυπωσιακό πέτρινο τοίχο/τραπεζαρία και κουζίνα, μπάνιο και δύο μεγάλα υπνοδωμάτια. Ο δεύτερος όροφος αποτελείται από το μεγάλο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, μέσα από το μεγάλο μπαλκόνι μπροστά. Το σαλόνι, όπως και όλα τα υπνοδωμάτια,διαθέτουν μεγάλες μπαλκονόπορτες που προσφέρουν φυσικό φως στο εσωτερικό.

Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του σύστημα κλιματισμού, ευρύχωρες ντουλάπες και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Το μπάνιο είναι εξοπλισμένο με πλυντήριο και στεγνωτήριο και αποτελείται από μοναδικά πλακάκια κατασκευασμένα κατά παραγγελία.
Το αρχιτεκτονικό στιλ του καταλύματος με προσεκτικά επιλεγμένες λεπτομέρειες, όπως πλακάκια από γρανίτη, προσφέρει γενναιόδωρα μια ξεχωριστή οπτική.

Η πολυτελής αυτή κατοικία διαθέτει παράθυρα και πόρτες με διπλά τζάμια αλουμινίου, και είναι πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με ολοκαίνουργιες ηλεκτρικές συσκευές ενεργειακής κλάσης A ++.
Η κατοικία διαθέτει τη δική της εξωτερική τραπεζαρία στο ισόγειο και στον όροφο. Διαθέτει επίσης μεγάλο κήπο με οπωροφόρα και καλλωπιστικά δέντρα, επιπλέον αποθηκευτικό χώρο και πέτρινο χώρο στάθμευσης.
Το σπίτι έχει σχεδιαστεί ως ενεργειακά αποδοτικό με αντισεισμικούς όρους δόμησης. Παρέχει επίσης ηλιακό θερμοσίφωνα  και σύστημα συναγερμού.

Η Πεσσάδα συνδέεται ακτοπλοϊκώς με τη βόρεια ακτή της Ζακύνθου. Η στρατηγική του θέση συνδυάζει την ευκολία να βρίσκεστε πολύ κοντά στο Αργοστόλι και το αεροδρόμιο με την εύκολη πρόσβαση σε μικρές απομονωμένες παραλίες και όρμους.
Η βίλλα είναι ιδανική ως μόνιμη ή εξοχική κατοικία, αλλά και ως επενδυτική ευκαιρία. Προσφέρεται επίσης και με πισίνα, με αντίστοιχη επιβάρυνση.

Σχετικά με το Ακίνητο Κεφαλονιάς (Κωδ. EP2602)

  • Περιοχή: Πεσσάδα
  • Τετραγωνικά μέτρα κατοικίας: 135
  • Τετραγωνικά μέτρα οικοπέδου: 520
  • Κατασκευή: 2016
  • Δωμάτια: 3 υπνοδωμάτια
  • Μπάνια: 2
  • Απόσταση από το Αργοστόλι: 10 χλμ
  • Απόσταση από Αεροδρόμιο: 6.5 χλμ
  • Απόσταση από το λιμάνι της Πεσσάδας: 500 μέτρα
  • Απόσταση από κοντινή παραλία: 300 μέτρα από παραλία Πεσσάδας
  • Έξτρα: Περιποιημένος κήπος
  • Θέα: Εξαιρετική θέα στην θάλασσα

Σχετικά με την Περιοχή Πεσσάδα

Η Πεσσάδα είναι ένα πανέμορφο χωριό του Δήμου Λειβαθούς, πολύ κοντά στο Αργοστόλι, με μία υπέροχη παραλία …

Περισσότερα εδώ

 


Ετικέτες: