ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CONTINUITY: Αποκτήστε τη συλλογή COCO-MAT και ηλεκτρικές συσκευές PHILIPS αποκλειστικά στα ΑΒ


ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CONTINUITY: Αποκτήστε τη συλλογή COCO-MAT και ηλεκτρικές συσκευές PHILIPS αποκλειστικά στα ΑΒ

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CONTINUITY

Αποκλειστικά στα ΑΒ 

Η πολυτέλεια της φύσης στο σπίτι σας!

Από την ίδρυσή της το 1989, η Coco-Mat ασπάστηκε την αδιόρατη σοφία της Φύσης ως πηγή έμπνευσης και οδηγό της δημιουργώντας χειροποίητα ποιοτικά προϊόντα για το σπίτι από φυσικά υλικά. Σήμερα η εταιρεία χαίρει παγκόσμιας καταξίωσης με πάνω από 100 καταστήματα σε 17 χώρες σε όλο τον κόσμο και συνεχίζει το όραμά της με νέα προϊόντα και στόχο να φέρει την πολυτέλεια της φύσης στο σπίτι σας.

Αποκτήστε το Μαξιλάρι «Νάρκισσος I» με γέμισμα από νιφάδες φυσικού καουτσούκ για να απολαμβάνετε ένα ξεκούραστο και αναζωογονητικό ύπνο & τη νέα 100% βαμβακερή συλλογή απίστευτης ποιότητας και αντοχής, σε 3 χρώματα που θα ανανεώσουν την διάθεσή σας και θα αναδείξουν το μπάνιο σας.

To styling των μαλλιών σας γίνεται πιο γρήγορο κι εύκολο από ποτέ με τον στεγνωτήρα και την πρέσα μαλλιών Philips. Η ρύθμιση θερμοκρασίας ThermoProtect κατανέμει τη θερμοκρασία ομοιόμορφα στις πλάκες της πρέσας για τέλειο ίσιωμα, παρέχει βέλτιστη θερμοκρασία στεγνώματος, αλλά και επιπλέον προστασία των μαλλιών από την υπερθέρμανση. Με την ισχυρή ροή αέρα, και τα αρνητικά φορτισμένα ιόντα έχετε τέλεια αποτελέσματα ενώ φροντίζετε τα μαλλιά σας. Το αποτέλεσμα; Μαλλιά λαμπερά, λεία που δεν φριζάρουν.

Πώς να αρχίσετε τη συλλογή

  1. Αποκτήστε τη συλλογή COCO-MAT και τις ηλεκτρικές συσκευές PHILIPS σε προνομιακή τιμή, αποκλειστικά στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.
  2. Για κάθε 10€ αγορών, παίρνετε από το ταμείο 1 κουπόνι. Για παράδειγμα αν κάνετε αγορές 30€ δικαιούστε 3 κουπόνια, για αγορές 68€ δικαιούστε 6 κουπόνια κ.ο.κ. Τα κουπόνια τα κολλάτε στην καρτέλα που βρίσκεται ακριβώς από πάνω. Για να συμπληρώσετε πιο άμεσα την καρτέλα σας, αναζητήστε στο κατάστημα το ειδικό έντυπο με προϊόντα που χαρίζουν επιπλέον κουπόνια.
  3. Μόλις συγκεντρώσετε 5 κουπόνια μπορείτε να επωφεληθείτε από τη μεγάλη προσφορά και να αποκτήσετε ένα από τα είδη της μοναδικής συλλογής, που θα βρείτε σε ειδικό σταντ του καταστήματος, σε προνομιακή τιμή.
  4. Προμηθευτείτε άμεσα μία νέα καρτέλα κουπονιών από τα ταμεία για να ολοκληρώσετε τη συλλογή σας.

*Το πρόγραμμα ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

ab gr cocomat 006ab gr cocomat 006ab gr cocomat 006ab gr cocomat 006ab gr cocomat 006ab gr cocomat 006