Πωλείται αγροτεμάχιο στην Αγία Κυριακή


Πωλείται αγροτεμάχιο στην Αγία Κυριακή

Από τo Μεσιτικό μας Γραφείο ENOS PROPERTIES, που βρίσκεται στο Αργοστόλι στην Κεφαλονιά, πωλείται αγροτεμάχιο 13.500 τετραγωνικών μέτρων.


Το αγροτεμάχιο βρίσκεται στην παραλία της Αγίας Κυριακής κοντά στο χωριό Ζόλα (σε απόσταση 1 χλμ) στην Κεφαλονιά, έχει 60 μέτρα πρόσοψη και, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, είναι πάνω στο κύμα.  Το ακίνητο βρίσκεται σε  πολύ ήσυχο σημείο και έχει υπέροχη θέα στη θαλασσα, στο Ιόνιο Πέλαγος, λόγω δε του επικλινούς εδάφους του είναι ιδανικό για ανέγερση συγκρότηματος κατοικιών/ bungalows μιας και οι κατοικίες που θα ανεγερθούν θα είναι όλες αμφιθεατρικά χτισμένες.

Σε απόσταση μόλις 1 χλμ βρίσκεται το χωριό Ζόλα όπου ο επισκέπτης ή ο τουρίστας θα βρει πλήθος τουριστικών καταλυμάτων, εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, μίνι μάρκετ κλπ. Σε απόσταση 15 περίπου χλμ από τα Ζόλα βρίσκεται η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Κεφαλονιάς το Αργοστόλι, ενώ σε απόσταση 12 περίπου χλμ βρίσκεται η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κεφαλονιάς, το Ληξούρι. Στις δύο αυτές πόλεις ο επισκέπτης θα βρει εκτός από όλες τις μορφές διασκέδασης, εμπορικά καταστήματα όλων των ειδών, νοσοκομείο, αστυνομικό τμήμα, κομμωτήρια, μέσα μεταφοράς κλπ. Το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς απέχει 20 περίπου χλμ από τα Ζόλα.

Σε περίπτωση ανάλογου ενδιαφέροντος, η εταιρία μας αναλαμβάνει την πλήρη και υπεύθυνη κατασκευή, επίβλεψη, και παράδοση κτιρίων με το «κλειδί στο χέρι». Η γνώση της αγοράς, η εμπειρία στην κατασκευή, η επαγγελματική αξιοπιστία, το προσωπικό ενδιαφέρον για τους πελάτες μας, και η προσεκτική επιλογή των έμπειρων συνεργατών είναι οι εγγυήσεις που παρέχουμε για την υψηλή ποιότητα των κατασκευών μας.

Το ακίνητο αυτό προσφέρεται στην τιμή των 2.100.000€

Σχετικά με το Αγροτεμάχιο Κεφαλονιάς (Κωδ. EP2162)

  • Περιοχή: Αγία Κυριακή
  • Τετραγωνικά Μέτρα: 13.500
  • Βρίσκεται: Είναι αγροτεμάχιο δίπλα στη θάλασσα
  • Απόσταση από Αργοστόλι: περίπου 15 χλμ
  • Απόσταση από Αεροδρόμιο: 20 περίπου χλμ
  • Συντελεστής δόμησης: Πολλά τετραγωνικά μέτρα
  • Θέα: Υπέροχη και ανεμπόδιστη στο Ιόνιο
  • Δέντρα εντός οικοπέδου: Οχι 
  • Πόσο κοντά είναι η θάλασσα: Λίγα μόλις μέτρα…

    Σχετικά με την Περιοχή Αγία Κυριακή

Η Αγία Κυριακή είναι μία γραφική αμμώδης παραλία με γαλαζοπράσινα νερά 1 χιλιόμετρο μόλις από το ψαροχώρι Ζόλα, με το γραφικό λιμανάκι και την άγρια ομορφιά…

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.enos-properties.com/property-item/plot-for-sale-agia-kyriaki-kefalonia/?lang=el