Πωλείται μοναδική βίλα 185τ.μ στον Λουρδά


Πωλείται μοναδική βίλα 185τ.μ στον Λουρδά

Αυτή η υπέροχη και όμορφα σχεδιασμένη βίλα,  βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία, στην πλαγιά του λόφου του Λουρδά με εκπληκτική θέα προς τους κόλπους, το Ιόνιο Πέλαγος, την Ζάκυνθο. και το κάστρο του Αγ. Γεωργίου, έχει δε καταπληκτική θέα στους όμορφους κόλπους, στην ακτογραμμή της Λειβαθούς, το Ιόνιο Πέλαγος και τη γύρω περιοχή.


Η βίλα, η οποία χτίστηκε το 2009, είναι εντός των ορίων του χωριού, 185τ.μ. εντός οικοπέδου 1,035τ.μ.  Χτίστηκε με τις υψηλότερες προδιαγραφές, με μοναδικό αρχιτεκτονικό στυλ, ένα μείγμα από νεοκλασικά στοιχεία με μοντέρνο ντιζάιν που προσθέτουν χαρακτήρα στην κατοικία. Υπάρχουν επίσης πολλά μεγάλα παράθυρα που κεφαλαιοποιούν την υπέροχη θέα στους κόλπους και το Ιόνιο Πέλαγος.

Το ακίνητο εκτείνεται σε δύο ορόφους:

Το ισόγειο αποτελείται από μια εντυπωσιακή είσοδο που οδηγεί σε ένα κομψό ευρύχωρο σαλόνι με μαρμάρινο τζάκι, τραπεζαρία η οποία έχει εξαιρετικά μεγάλες μπαλκονόπορτες που οδηγούν έξω στην σκεπαστή βεράντα με θέα στην πισίνα και όμορφη θέα προς τους κόλπους και την ύπαιθρο. Η ξεχωριστή μεγάλη κουζίνα και τραπεζαρία με εντοιχισμένη, εξοχικού στυλ κουζίνα διαθέτει πάγκους από γρανίτη και φούρνο/εστίες, πλυντήριο πιάτων, ψυγείο/καταψύκτη, και φούρνο μικροκυμάτων. Η κουζίνα έχει μεγάλη μπαλκονόπορτες και δύο άλλα παράθυρα με θέα στους κόλπους.

Υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο στο ισόγειο με εντοιχισμένες ντουλάπες και μπαλκονόπορτες που οδηγούν στη βεράντα με θέα στη θάλασσα και ξεχωριστό ντους. Επίσης υπάρχει ξεχωριστό δωμάτιο πλυντηρίου με πλυντήριο ρούχων.

Μία όμορφη και κομψή σκάλα από γρανίτη,  με χειροποίητα σιδερένια κάγκελα οδηγεί στον πρώτο όροφο με μεγάλο παράθυρο αψίδα. Αυτός ο όροφος αποτελείται από ένα πολύ μεγάλο και όμορφο κύριο υπνοδωμάτιο με μπαλκονόπορτες που οδηγούν στο μπαλκόνι το οποίο έχει θέα στον κόλπο, με άλλα δύο παράθυρα και μεγάλες εντοιχισμένες ντουλάπες, και μπάνιο με μπανιέρα υδρομασάζ και ντους.

Το δεύτερο υπνοδωμάτιο με μπαλκονόπορτες, οδηγεί στο μπαλκόνι που έχει με θέα στη θάλασσα και το βουνό. έχει εντοιχισμένες ντουλάπες και μπάνιο με μεγάλο ντους. Αυτό το όμορφο και υψηλών προδιαγραφών σπίτι έχει μια όμορφη μεγάλη πισίνα υπερχείλισης με πολυτελή χαρακτηριστικά πλακάκια με δελφίνι.

Υπάρχει ένα εξωτερικό, κατάλληλα διαμορφωμένο δωμάτιο, με νιπτήρα, μεγάλο καθρέφτη, τουαλέτα και ντους, ιδανικό για όταν βγαίνει ο ένοικος από την πισίνα ή την παραλία. Οι κήποι αυτής της βίλας είναι όμορφα διαμορφωμένοι με φοίνικες, θάμνους, λουλούδια και ελαιόδεντρα.

Υπάρχει επίσης μια μεγάλη σκεπαστή βεράντα με θέα στην πισίνα και την όμορφη θάλασσα, με κιγκλιδώματα που προσθέτουν χαρακτήρα στην ιδιοκτησία και μπαλκόνι στον επάνω όροφο. Υπάρχει ένας μεγάλος πλακόστρωτος δρόμος στον οποίο μπορούν να παρκάρουν 3 αυτοκίνητα, με μεγάλες ηλεκτρικές πόρτες από σφυρήλατο σίδερο, πέτρινοι τοίχοι σε όλο το ακίνητο, είσοδος μέσω ηλεκτρικών πυλών, ενδοσυνεννόηση με CCTV(επίσης, δορυφορική), κεντρική θέρμανση με καλοριφέρ και μονάδες κλιματισμού.

Η βιλα βρίσκεται σε μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από τις πανέμορφες αμμώδεις παραλίες. Η βίλα έχει νότιο προσανατολισμό και απολαμβάνει καταπληκτικά ηλιοβασιλέματα. Το χωριό διαθέτει σούπερ μάρκετ, καφετέριες, όμορφα μέρη για να φάει κάποιος, αρτοποιείο, ταχυδρομείο, φαρμακείο και γιατρούς, καθώς και συγκοινωνία με λεωφορεία.

Τα έπιπλα του σπιτιού μπορύν να διατεθούν μετά από ξεχωριστή διαπραγμάτευση. Όλα τα υπνοδωμάτια, το σαλόνι, η τραπεζαρία, η κουζίνα/αίθουσα πρωινού έχουν φανταστική θέα στη θάλασσα. Αυτό το πανέμορφο σπίτι είναι ιδανικό για μόνιμη ή εξοχική κατοικία και έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες ενοικίασης.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες από τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.enos-properties.com/property-item/2084/?lang=el

inkefalonia ad 6