To ArtKaterina pastry & cafe γιορτάζει την αγάπη με τον πιο γλυκό τρόπο (εικόνες)


To ArtKaterina pastry & cafe γιορτάζει την αγάπη με τον πιο γλυκό τρόπο (εικόνες)

Για την πιο ερωτική μέρα του χρόνου η Κατερίνα Αρτελάρη και η ομάδα του ArtKaterina pastry επιστράτευσαν τη φαντασία και τον ρομαντισμό τους και δημιούργησαν γλυκές προτάσεις αγάπης σε limited edition. Η παρουσίαση έγινε σε μια φωτογράφιση με τους πρωταγωνιστές Χριστίνα και Ελισσαίο, ένα υπέροχο couple in love, να ζουν την απόλυτη γευστική εμπειρία.

Αλήθεια τι θέλει η αγάπη για να γιορτάσει; Ένα βλέμμα γεμάτο πάθος, δυο χέρια ενωμένα κι ένα RedHeart Cake να γλυκάνει τη στιγμή. Κλασικός αγαπημένος συνδυασμός φράουλας και λαχταριστής σοκολάτας σε μια συγκλονιστική τούρτα σε σχήμα καρδιάς. Αν πάλι αναζητάς πιο τολμηρές γεύσεις επίλεξε σοκολατίνα με cremeux βατόμουρο σε ένα Love Cake που δε θα θέλεις να τελειώσει.

12

Εκτός από ρομαντικές τούρτες θα βρεις το Valentine’s Box, ένα κουτί που ξεχειλίζει από αγάπη. Μέσα έχεις την επιλογή να προσθέσεις μπισκότα βουτύρου με royal icing σε μοναδικά σχέδια, macaron σε φλογερό κόκκινο χρώμα με γκανάζ σοκολάτας και ένα teddy bear για ζεστές αγκαλιές όταν εσύ βρίσκεσαι μακρυά.

34

Για μια πιο ξεχωριστή στιγμή, μπορείς να παραγγείλεις μια special custom made τούρτα που να ταιριάζει στο δικό σας love story. Και κάπως έτσι θα σε ερωτευτεί ακόμη περισσότερο.

Location: Ποσειδώνος 10, Σάμη.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 698 648 8891

Περισσότερα στη σελίδα ArtKaterina pastry & cafe σε Facebook και Instagram

56789101112logo

Φωτογραφίες: Αριστοτέλης Μπατιστάτος