Ολοκληρωμένη διαχείριση καταλυμάτων: για Ξενοδοχεία, Βίλες, και Διαμερίσματα


Ολοκληρωμένη διαχείριση καταλυμάτων: για Ξενοδοχεία, Βίλες, και Διαμερίσματα

Ας ετοιμαστούμε για μια δυνατη καλοκαιρινη σεζον 2023!

Η εταιρεία Kefalonia Hidden Gems , του Γεράσιμου Τσιμάρα φιλοξενησε 1342 κρατησεις, σε 32 καταλυματα την Κεφαλονια, με 250 επισκεπτες ανα εβδομαδα για την καλοκαιρινη σεζον του 2022. Με 100% ικανοποιημενους επισκεπτες και ιδιοκτητες καταλυματων.

Η Kefalonia Hidden Gems , έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο, αναλαμβάνει την αποκλειστικη διαχείριση του καταλύματος σας καλύπτοντας με επαγγελματισμό και συνέπεια κάθε ανάγκη.

Διαχειριζόμαστε αποκλειστικα:  Ξενοδοχεία, Βίλλες, Διαμερισματα και Στούντιο.

Αποφύγετε την προμήθεια των διαδικτυακών πλατφόρμων  με την διαχείρηση του καταλύματος σας απο την Kefalonia Hidden Gems.

Προσφερουμε δωρεαν:

  • Εξειδικευμένη επαγγελματική φωτογράφιση του καταλύματος σας (με κάμερα και Drone)
  • Ανάρτηση και προώθηση του καταλύματος σας στο site μας: www.kefaloniahiddengems.com και στις διαδικτυακές πλατφορμες κρατήσεων (Booking, Airbnb, Trivago, TripAdvisor, Agoda, Google, VRBO κλπ)
  • Προτιμολογιση του καταλυματος σας για να πετυχουμε οσο δυνατον μεγαλυτερο ποσοστο πληρωτητας
  • Δημιουργία λογαριασμών μοντέρνων τροπων πληρωμης των επισκεπτων σας μέσω: PayPal, Stripe, Κάρτας και Τραπεζικής κατάθεσης
  • Εκτίμηση της τουριστικής εμπορικότητας του καταλύματος σας
  • Συυμβουλές λογτιστικών υποχρεώσεων για το κατάλυμά σας

Βασικός άξονας γύρω από την λειτουργία της εταιρείας μας είναι η  πίστη ότι η τουριστική περίοδος πρέπει να είναι μεγάλης διάρκειας , φθάνοντας ακόμη και τους επτά μήνες, και όχι μόλις τρεις,  όπως πολλοί λανθασμένα θεωρούν.

Επωφεληθείτε από τη χρήση ανταγωνιστικού πακέτου διαχείρισης της ιδιοκτησίας σας , αυξάνοντας αισθητά τα ετήσια έσοδά σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο : (0030) 697 1677 043 (κλήση και μέσω WhatsApp) ώστε να συζητήσουμε το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Site Διαχείρισης καταλυμάτων και κρατήσεων: www.kefaloniahiddengems.com

Βρείτε μας στο Ιστανγκραμhttps://www.instagram.com/kefalonia_hidden_gems/

Με εκτίμηση,

Γεράσιμος Τσιμάρας

1 tsimaras