Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΜΕGA: Ομαδική διδασκαλία Ξένης Γλώσσας


Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΜΕGA: Ομαδική διδασκαλία Ξένης Γλώσσας

Η γλώσσα είναι επικοινωνία και η φύση του διδακτικού αντικειμένου είναι τέτοια, ώστε το μάθημα της Ξένης Γλώσσας να διδάσκεται καλύτερα σε ομάδα.

     Σύμφωνα με έρευνες ο ιδεατός αριθμός μαθητών σε μία τάξη ξένης γλώσσας είναι  8 - 12  μαθητές. Τα παιδιά μαθαίνουν έτσι όχι μόνο να επικοινωνούν, αλλά και να μοιράζονται, να κοινωνικοποιούνται αλλά και να βρίσκονται σε μια συνεχή εγρήγορση και να μην επαναπαύονται.

     Παράλληλα, δέχονται πάρα πολλά ερεθίσματα στην Ξένη Γλώσσα, όχι μόνο από τον καθηγητή τους άλλα και από τους συμμαθητές τους. 

    Τα ιδιαίτερα αποτελούν ένα μύθο… Υπάρχουν πολλοί συγκεκριμένοι λόγοι που το μάθημα σε ιδιαίτερο συνιστάται, και αυτοί συνήθως είναι είτε λόγω της φύσης του αντικειμένου (πχ μαθηματικά, φυσική, χημεία, κλπ), είτε για να λύσουν κάποια συγκεκριμένα μαθησιακά προβλήματα στην Ξένη Γλώσσα.

      Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών MEGA, από τα πλέον καταξιωμένα Φροντιστήρια στην Κεφαλονιά με μεγάλες επιτυχίες στους αποφοίτους του αλλά και με πρωτοπόρες μεθόδους εκμάθησης, προσφέρει τη δυνατότητα εκμάθησης Ξένων Γλωσσών, είτε για μελέτη, είτε για επαγγελματικές ανάγκες, για τους σκοπούς τις κινητικότητας, για ανταλλαγές, είτε για απλή προσωπική ευχαρίστηση.

                    Από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΜΕGA