«LAGOM» το πρώτο Zero-Waste Refill Shop & Vegan Market στην Κεφαλονιά


«LAGOM» το πρώτο Zero-Waste Refill Shop & Vegan Market στην Κεφαλονιά

To lagom που φέρνει την ευτυχία, είναι μια σουηδική λέξη που σημαίνει ισορροπία και αρμονία και θυμίζει το δικό μας “παν μέτρον άριστον”.

Αυτή είναι και η φιλοσοφία του νέου καταστήματος «Lagom» στο Αργοστόλι, επί της οδού Ανδρέα Χοϊδά 8,   με ιδιοκτήτρια την Ειρήνη  που αποφάσισε να ανοίξει την δική της επιχείρηση δείχνοντας στον κόσμο τα πλεονεκτήματα των επαναχρησιμοποιούμενων και μηδενικών αποβλήτων προϊόντων.

 Η  τεράστια αλλαγή  με γοργούς πλέον ρυθμούς  στο κλίμα του πλανήτη μας, κάτι που θα επηρεάσει κάθε ζωντανό ον στη γη,  καθιστά  επιτακτική την ανάγκη να βρούμε λύσεις.  Η φιλοσοφία του καταστήματος βασίζεται στην ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση των προϊόντων για τη μείωση του πλαστικού.  Με αυτόν τον τρόπο μειώνουμε το αποτύπωμά μας στο περιβάλλον, εξοικονομούμε χρήματα  και δημιουργούμε  ισορροπία που οδηγεί σε μια υγιή ζωή, σε αρμονία με το περιβάλλον και τον γύρω κόσμο.

 To Lagom είναι το πρώτο Zero Waste Refill Shop & Vegan Market στην Κεφαλονιά, με προιόντα που φροντίζουν τον εαυτό σας και το περιβάλλον.

Στο κατάστημα θα βρείτε απορρυπαντικά πλυντηρίου, είδη στοματικής και προσωπικής υγιεινής, σαπούνια, είδη κουζίνας και βιολογικά τρόφιμα, ρολό κουζίνας όπου είναι  επαναχρησιμοποιούμενο, (κάθε κομμάτι χαρτιού μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο και να χρησιμοποιηθεί έως και 85 φορές αντικαθιστώντας 60 συμβατικά ρολά κουζίνας μιας χρήσης!), κάψουλα για τις μηχανές espresso, η οποία είναι επαναγεμιζόμενη με χαρμάνι που μπορούμε να επιλέξουμε οι ίδιοι, μπουκάλια και  κούπες που διατηρούν τη θερμοκρασία του ροφήματος για ένα ολόκληρο 24ωρο.

 Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε βούτυρα ξηρών καρπών που παράγονται επί τόπου χωρίς την προσθήκη αλατιού, ζάχαρης, φοινικέλαιου και συντηρητικών.

 Στο μαγαζί μπορείτε να βρείτε και ποικιλία βιολογικών τροφίμων για άτομα που ακολουθούν συγκεκριμένη διατροφή όπως τρόφιμα vegan και χωρίς γλουτένη.

LAGOM @ FACEBOOK

LAGOM kefalonia1LAGOM kefalonia2LAGOM kefalonia3LAGOM kefalonia4LAGOM kefalonia5LAGOM kefalonia6LAGOM kefalonia7LAGOM kefalonia9LAGOM kefalonia10LAGOM kefalonia11LAGOM kefalonia12LAGOM kefalonia13LAGOM kefalonia14LAGOM kefalonia15LAGOM kefalonia16LAGOM kefalonia17LAGOM kefalonia18

lagom logo 01


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ