Fan του Instagram ; Δείτε αυτό.

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012 22:37

Fan του Instagram ; Δείτε αυτό.

Αλλαγές έρχονται στο Instagram, όχι πως ό,τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα δεν είναι σημαντικό ή δεν έχει βοηθήσει τους χρήστες. Αυτή την φορά οι αλλαγές αφορούν τον τρόπο λειτουργίας του Instagram και συγκεκριμένα την σχέση του με το Facebook και το 1 δισεκατομμύριο δολάρια επένδυση που έκανε ο Mark Zuckerberg.

Το Instagram ξεκαθαρίζει ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει σχετικά με το ποιος έχει τα δικαιώματα των φωτογραφιών και σε ποιον ανήκουν ή ποιος μπορεί να τις δει. Οι αλλαγές αφορούν την σχέση του Instagram με το Facebook και το γεγονός ότι πλέον οι δύο εταιρείες θα μπορούν να ανταλλάζουν δεδομένα. Πιο συγκεκριμένα το Instagram θα μπορεί να δίνει στοιχεία στο Facebook ώστε όπως αναφέρει να μπορεί να καταπολεμήσει το spam αποτελεσματικότερα και να διαγνώσει πιθανά προβλήματα στην λειτουργία της υπηρεσίας.

Προφανώς πέρα από τα διαγνωστικά, το spam και τα analytics που οι δύο εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν το Instagram, δεδομένα όπως likes και geo data θα πάνε προς Facebook μεριά. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το Facebook θα ξέρει ποιοι κάνουν likes σε φωτογραφίες, που βγήκαν οι φωτογραφίες, ίσως ακόμα και τα πρόσωπα στις φωτογραφίες αυτές. Κάπου εκεί θα κολλήσουν οι διαφημίσεις, η προσπάθεια του Facebook να βγάλει περισσότερα χρήματα από το mobile κομμάτι της αγοράς και κάπου εκεί θα αρχίσει το παιχνίδι.

Οι αλλαγές θα ισχύσουν από τις 16 Ιανουαρίου 2013 και μετά. Το Instagram ήδη ενημερώνει για τους νέους όρους χρήσης μέσα από το iPhone app και το Android app με τρόπο που είναι αδύνατο να μην το προσέξεις.

pestaola.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250