Το αναδιπλούμενο smartphone της TCL δεν θα σε αφήσει αδιάφορο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 11:15

Το αναδιπλούμενο smartphone της TCL δεν θα σε αφήσει αδιάφορο

Το νέο τηλέφωνο της TCL διαθέτει μία οθόνη που διπλώνει σε δύο μέρη με τη βοήθεια μεντεσέδων, ενώ σε πλήρη έκταση έχει μέγεθος 10 ίντσες.

Η TCL αποφάσισε να αφήσει στην άκρη, τουλάχιστον για την ώρα, το ιστορικό brand της BlackBerry και να κάνει το πρώτο βήμα στα smartphones με το πολύ ενδιαφέρον TCL Plex που γνωρίσαμε και από κοντά στην IFA 2019. Η κινέζικη εταιρεία δεν θα μείνει μόνο στις συμβατικές συσκευές, καθώς έχει μεγάλα σχέδια και για τη νέα κατηγορία των αναδιπλούμενων, παρουσιάζοντας διάφορα concepts.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά είναι αυτό που έδειξαν στο δίκτυο CNET, καθώς διαθέτει μία οθόνη που διπλώνει σε δύο μέρη με τη βοήθεια αντίστοιχων μεντεσέδων, ενώ σε πλήρη έκταση έχει μέγεθος 10 ίντσες. Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπουμε την οθόνη να λειτουργεί, αλλά το δίκτυο CNET αποκαλύπτει ορισμένα στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, όπως τέσσερις αισθητήρες κάμερας στο πίσω μέρος, έναν αισθητήρα στην πρόσοψη και υποδοχή USB Type-C (όχι 3.5mm headphone jack).

Να σημειωθεί, πάντως, ότι η TCL παραδέχεται πως ακόμη απέχει αρκετά από το λανσάρισμα μιας τέτοιας αναδιπλούμενης συσκευής στην αγορά. Δεν αποκλείεται, όμως, να έχουμε νέες πληροφορίες στις επερχόμενες εκθέσεις CES 2020 και MWC 2020 (Ιανούαριο και Φεβρουάριο αντίστοιχα).

https://www.youtube.com/watch?v=wnGjxZTRTPk

Techgear.gr