Το τρικ για τα iPhone: Αυτή είναι η λύση όταν δεν πιάνετε 4G σήμα και «καίγεστε»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 09:58

Το τρικ για τα iPhone: Αυτή είναι η λύση όταν δεν πιάνετε 4G σήμα και «καίγεστε»

Πόσες φορές σας έχει τύχει να... τρέχετε με το χέρι υψωμένο κρατώντας το κινητό σας για να πιάσετε 4G;

Για να στείλετε ένα επείγον e-mail, να λάβετε ένα i-message, να δείτε κάτι άμεσα που απαιτεί internet. Τότε όταν όλα μοιάζουν... εφιάλτης, αφού δεν πιάνει το 4G, υπάρχει ένα τρικ για να μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας. Πολύ εύκολο, απαιτεί ελάχιστο χρόνο και είναι ανέξοδο.

Βήμα 1ο

Μπείτε στην επιφάνεια εργασίας του κινητού σας. Εάν έχετε ένα iPhone X ή ακόμη πιο σύγχρονο σύρετε προς τα κάτω την οθόνη ώστε να εμφανιστεί το Control Center του τηλεφώνου σας. Εάν χρησιμοποιείτε ένα iPhone 8, iPhone 7, iPhone SE ή προγενέστερο κάνετε την αντίστροφη διαδικασία, δηλαδή σύρετε από κάτω προς τα επάνω στην οθόνη για το ίδιο αποτέλεσμα.

Βήμα 2ο

Επιλέξτε το Airplane Mode (το εικονίδιο με το αεροπλάνο) για να ενεργοποιήσετε την λειτουργία πτήσης του τηλεφώνου σας. Αυτό προσωρινά θα απενεργοποιήσει το 4G LTE του τηλεφώνου σας. Αφήστε το για 10 δευτερόλεπτα.

Βήμα 3ο

Μετά από 10 δευτερόλεπτα πατήστε και πάλι την λειτουργία πτήσης για την απενεργοποιήσετε ώστε να επανέλθει η σύνδεση 4G. Πλέον, έχοντας κάνει επί της ουσίας μια άτυπη επανεκκίνηση στο κινητό σας, έχετε ξανά την σύνδεση σας και τα δεδομένα στη διάθεση σας. Αμέσως έχετε (σχεδόν πάντα) πιο δυνατό σήμα από ότι πριν και έτσι μπορείτε να δείτε αυτό που θέλετε πιο εύκολα και γρήγορα σε σχέση με το πρόβλημα που αντιμετωπίζατε λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα.Πηγή: iefimerida.gr