Και επίσημα Samsung Galaxy S III Mini με Super AMOLED οθόνη 4' ιντσών, NFC

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 09:30

Και επίσημα Samsung Galaxy S III Mini με Super AMOLED οθόνη 4' ιντσών, NFC

Πλήρης επιβεβαίωση των χθεσινών διαρροών αφού η Samsung σε ειδική εκδήλωση στο Βερολίνο παρουσίασε το Samsung Galaxy S III Mini, μια μικρότερη έκδοση της ναυαρχίδας της εταιρείας η οποία σαρώνει σε πωλήσεις.

Χωρίς να κρύβει ότι επιθυμεί να συμβεί το ίδιο και από τη Mini έκδοση, η Samsung αναφέρει ότι το νέο android smartphone της προορίζεται για τη μεσαία αγορά στην οποία έχει εντοπίσει μεγάλο ενδιαφέρον για smartphones 4' ιντσών.

Η οθόνη του Galaxy S III Mini είναι τεχνολογίας Super AMOLED WVGA με ανάλυση 800x480 και 233ppi έναντι 306 του μεγάλου αδερφού. Έχει πάχος 9.85 χιλιοστά, βάρος 111.5 γραμμάρια ενώ διαθέτει τον ίδιο ακριβώς καμπυλωτό σχεδιασμό με το Galaxy S III.

Στα ενδότερα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές όπως ο διπύρηνος επεξεργαστής 1GHZ, 5megapixel κάμερα στο πίσω μέρος καθώς και μία δεύτερη στο εμπρόσθιο με ανάλυση VGA. Η εμπρόσθια κάμερα υποστηρίζει την λειτουργία κατά την οποία εντοπίζει πότε δεν κοιτάτε το κινητό και απενεργοποιεί την οθόνη για την εξοικονόμηση μπαταρίας η οποία "περιορίζεται" στα 1500mAh έναντι των 2.100mAh του μεγάλου μοντέλου. Επιπλέον ενσωματώνει διάφορες δημοφιλείς τεχνολογίες όπως WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, NFC, FM δέκτη ραδιοφώνου και GPS.

Στον τομέα του software, το νέο smartphone της Samsung θα τρέχει την τελευταία έκδοση 4.1 Jelly Bean του Android ενώ όπως συνηθίζει θα ενσωματώνει το TouchWiz UI, το δικό της γραφικό περιβάλλον.

Το Samsung Galaxy S III Mini αναμένεται σύντομα στην Ευρώπη με τιμή που δε θα ξεπερνά τα €399. Θα διατεθεί με 2 χωρητικότητες των 8 και 16gb ενώ μέχρι στιγμής το μόνο χρώμα που έχει επιβεβαιωθεί είναι το λευκό.

insomnia.gr