Ο OTE TV ενισχύει το κινηματογραφικό του περιεχόμενο με νεα μεγάλη συμφωνία

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 20:00

Ο OTE TV ενισχύει το κινηματογραφικό του περιεχόμενο με νεα μεγάλη συμφωνία

Μπροστά στην ολοκλήρωση μιας πολύ μεγάλης νέας συμφωνίας για την ενίσχυση του κινηματογραφικού του περιεχομένου, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο OTE TV. Μετά τη συμφωνία με την Paramount (για την οποία σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι, ήδη απο το καλοκαίρι), η συνδρομητική πλατφόρμα του Αμαρουσίου φέρεται να προχωρά σε ακόμη μια συνεργασία, με ένα από τα πιο γνωστά και καταξιωμένα κινηματογραφικά studio του πλανήτη.

Γίνεται πλέον αντιληπτό, πως αν επαληθευτούν οι πληροφορίες του digitaltvinfo.gr, στο κινηματογραφικό πεδίο τα πράγματα οδηγούνται σε μια κατάσταση ισορροπίας, με τις δύο ανταγωνιστικές πλατφόρμες να «μοιράζονται» εφεξής τα έξι μεγάλα κινηματογραφικά studio, διατηρώντας η κάθε μια συμφωνίες με τρία από αυτά. Αν τα πράγματα εξελιχθούν έτσι, είναι ξεκάθαρο πως ο OTE TV ενισχύει σημαντικά το πρόγραμμά του κλείνοντας το «κενό» που είχε στο κινηματογραφικό του κομμάτι, κάτι που είναι βέβαιο πως θα διαπιστώσουν σύντομα στις οθόνες τους και οι συνδρομητές του.

Με την ολοκλήρωση των συμφωνιών αυτών, ο OTE TV αποκτά πρόσβαση σε μια πλούσια βιβλιοθήκη τίτλων Α και Β προβολής, που θα ενισχύσουν το πρόγραμμα του, προσφέροντας του επιπρόσθετα περίπου 30-35 πρεμιέρες ετησίως, αλλά και δεκάδες ταινίες Β pay tv window για τα κινηματογραφικά του κανάλια*. Οι συμφωνίες προβλέπουν τη χρήση των ταινιών και στις υπόλοιπες υπηρεσίες της πλατφόρμας, όπως στο OTE TV Go καθώς και στο OTE TV Plus .

*Χωρίς να υπολογίζονται η NBC Universal η MGM και οι άλλες πρότερες συμφωνίες σε ισχύ της πλατφόρμας.

digitaltvinfo.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250