Αυτό είναι το νέο iPhone 7 -Παρουσιάστηκε από την Apple -Πότε έρχεται στην Ελλάδα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2016 08:57

Αυτό είναι το νέο iPhone 7 -Παρουσιάστηκε από την Apple -Πότε έρχεται στην Ελλάδα


Η Apple παρουσίασε το νέο iPhone 7 στο Σαν Φραντσίσκο και ήδη οι Ελληνες που αγαπούν την τεχνολογία δεν βλέπουν την ώρα να το αποκτήσουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αντλήθηκαν από την παρουσίαση, στην Ελλάδα φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου!

H τιμή του iPhone 7 θα ξεκινάει από τα 649$ και θα ξεκινάει από τα 32GB ενώ του iPhone 7 Plus θα ξεκινάει από 769 και θα κυκλοφορήσουν στις πρώτες χώρες στις 16 Σεπτεμβρίου.

H Apple παρουσίασε, στο San Francisco, το νέο iPhone 7, το νέο iPhone 7 Plus και το νέο Apple Watch 2.

Το Bill Gaham Civic Auditorium ήταν κατάμεστο, η παρουσίαση των νέων προϊόντων της Apple ήταν, όπως κάθε χρόνο, πλήρης, με όλα τα φώτα, ωστόσο, να στρέφονται στη ναυαρχίδα της εταιρείας, το iPhone 7.

Tα χαρακτηριστικά του νέου smartphone

Η κάμερα του iPhone 7  έχει αισθητήρα 12MP 60% πιο γρήγορο με διάφραγμα 1.8f, ενώ τo iPhone 7 Plus έχει 2 κάμερες 12MP! Μία με φακό ευρυγώνιο 28mm και μία με τηλεφακό 56mm για να μπορεί η συσκευή να έχει οπτικό ζουμ!

Η Apple επεσήμανε ότι η κάμερα του iPhone δεν θα αντικαταστήσει τις DSLR, ωστόσο τόνισε ότι είναι η καλύτερη κάμερα που έχουν φτιάξει μέχρι σήμερα για το iPhone.

Η οθόνη του iPhone 7 είναι Retina HD, 25% πιο φωτεινή με ακόμα πιο ζωντανά χρώματα.

Τα ηχεία στο iPhone 7, για πρώτη φορά, είναι στερεοφωνικά, ένα στο πάνω μέρος κι ένα στο κάτω.

Τα ακουστικά θα είναι ασύρματα. Θα έχουν αυτονομία 5 ώρες και 24 ώρες μέσα στην ειδική θήκη τους. Επίσης θα συνδέονται αυτόματα με το iPhone και το Apple Watch.

O επεξεργαστής του θα είναι 4πύρηνος και 40% πιο γρήγορο από αυτόν του iPhone 6.

Επίσης θα διαθέτει ειδικό chip για τη διαχείριση πόρων με σκοπό τη μεγαλύτερη αυτονομία της μπαταρίας.

Το νέο iPhone 7 θα είναι το πρώτο αδιάβροχο μοντέλο!

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την παρουσίαση του πολυαναμενόμενου smartphone:

Tα νέα ασύρματα ακουστικά του iPhone

Φωτογραφία τραβηγμένη από iPhone

Τα νέα χρώματα

Να σημειωθεί ότι πριν την ανακοίνωση του Iphone έγινε ένα περίεργο... tweet από τον επίσημο λογαριασμό της Apple στο Twitter για το iPhone 7, το οποίο έλεγε ότι το κινητό θα είναι αδιάβροχο. Το συγκεκριμένο tweet διαγράφηκε αμέσως, ήταν ωστόσο πέρα για πέρα αληθινό, όπως αποδείχθηκε στην παρουσίαση.

To νέο Apple Watch 2, το οποίο μεταξύ άλλων θα σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις Pokemon GO.

Εμφανισιακά είναι το ίδιο με το πρώτο, ωστόσο θα είναι αδιάβροχο μέχρι 50 μέτρα και πλέον θα ονομάζεται Apple Watch Series 2. To συγκεκριμένο μοντέλο θα έχει νέες λειτουργίες κολύμβησης, νέο επεξεργαστή 2 φορές πιο γρήγορος από το πρώτο Apple Watch, φωτεινότερη οθόνη, αλλά και ενσωματωμένο GPS.

Η τιμή του Apple Watch Series 2 θα ξεκινάει από 369$ ενώ το Apple Watch Series 1 με το νέο επεξεργαστή θα ξεκινάει από τα 269$ και θα είναι διαθέσιμα από τον Οκτώβριο.

Νωρίτερα ο Tim Cook μίλησε για το Apple Music και τους 17 εκατομμύρια συνδρομητές του αλλά και το AppStore και την τρομακτική ανάπτυξη που παρουσίασε τους 2 τελευταίος μήνες.

Επιπροσθέτως, ανακοινώθηκε ότι τo Super Mario Run είναι το νέο παιχνίδι που θα έρθει από τη Nintendo στις iOS συσκευές! Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο πριν τα Χριστούγεννα μέσα στο 2016 ενώ παράλληλα έχουν ετοιμαστεί και stickers "Super Mario" για τo iMessage.

H Apple παρουσίασε, επίσης, το νέο iWork, με το οποίο μπορείς να επεξεργάζεσαι αρχεία ταυτόχρονα με άλλους.

iefimerida.gr