Αυτό είναι το νέο Facebook

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2013 14:33

Αυτό είναι το νέο Facebook

Τη νέα μορφή του Facebook αναμένεται να παρουσιάσουν σήμερα οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης στο αρχηγείο του Μένλο Πάρκ της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν ο ανασχεδιασμός θα αφορά κυρίως την πρώτη σελίδα με την οποία συνδέεται ο χρήστης, δηλαδή το Newsfeed.

Για τα στελέχη της εταιρίας ο στόχος είναι διπλός. Αφενός να ανανεωθεί το ενδιαφέρον των χρηστών, αφετέρου να προσελκύσουν ακόμη περισσότερες διαφημίσεις.

Αυτό που θα περιλαμβάνει σίγουρα η νέα μορφή της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης θα είναι: μεγαλύτερες φωτογραφίες, πιο πολλά βίντεο και πιο «ενδιαφέρουσες» διαφημίσεις.

Αν και οι υπεύθυνοι του facebook έχουν ανασχεδιάσει και στο παρελθόν τη σελίδα τους, είναι η πρώτη φορά που κινούνται με γνώμονα την «βαρεμάρα» των χρηστών όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με έρευνα των New York Times, το 61% των χρηστών έχει διακόψει τις σχέσεις του με το facebook ακόμη και για μήνες ολόκληρους, ενώ ένα 20% πήρε οριστικό «διαζύγιο». Και η εξήγηση την οποία έδωσαν είναι «βαρεμάρα».

iefimerida



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250