Windows Blue: Έρχεται το καλοκαίρι, θα περιλαμβάνει τον IE11 και το Bing

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Μαρτίου 2013 14:05

Windows Blue: Έρχεται το καλοκαίρι, θα περιλαμβάνει τον IE11 και το Bing

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Win8China, η πρώτη preview έκδοση των Windows Blue θα φθάσει μέσα στους επόμενους μήνες με την τελική έκδοση να προορίζεται για το καλοκαίρι.
Οι πληροφορίες που φθάνουν από το στρατόπεδο της Micrοsoft κάνουν λόγο ότι στην έκδοση που θα κυκλοφορήσει θα περιλαμβάνεται και ο Internet Explorer 11. Όσον αφορά την Windows Blue να αναφερθεί ότι αριθμεί ποικίλα tweaks που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών με τα Windows 8, RT, Server 2012 και με τα Windows Phone 8. Εκτός όμως από τις ρυθμίσεις-βελτιώσεις στο επίπεδο των Windows, η εταιρεία θα τροποποιήσει και πρόσθετες υπηρεσίες, όπως το Skydrive, την γνωστή cloud υπηρεσία της Microsoft που και αυτή θα γνωρίσει αλλαγές.

Οι τελευταίες όμως αναφορές κάνουν λόγο ότι η λειτουργία της αναζήτησης (Charms Bar) όσον αφορά το περιβάλλον των Windows 8, RT και Server 2012 θα γνωρίσει πολλές αλλαγές. Φυσικά πρωτεύοντα ρόλο μέσα στην Windows Blue θα διαδραματίσει και η μηχανή αναζήτησης της Bing, με την τελευταία να λέγεται ότι θα κατέχει κυρίαρχη θέση.

Η διάθεση της Windows Blue αναμένεται να αποτελέσει για την Microsoft την αφετηρία για την κυκλοφορία ανά τακτικά χρονικά διαστήματα διάφορων updates, fixes και tweaks για τις τελευταίες σειρές των προϊόντων της.

techspot.com - insomnia.gr




00 inkefalonia general ad 300X250