Κυκλοφόρησε ο Internet Explorer 10 για Windows 7

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013 22:49

Κυκλοφόρησε ο Internet Explorer 10 για Windows 7

Η στιγμή που ο Internet Explorer 10 είναι διαθέσιμος και στα Windows 7 έφτασε. Όλες οι βελτιώσεις και οι αλλαγές του IE10 από τα Windows 8 περνάνε πλέον και στα Windows 7 παρά την ηλικία τους. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε τον νέο browser.

Η διαδικασία είναι απλή. Κατεβάζετε το αρχείο που είναι σωστό για το σύστημα σας. Κάνετε την εγκατάσταση και μετά επανεκκίνηση του PC. Οι επιλογές εκτός από γλώσσα περιλαμβάνουν Windows 7 32-bit και Windows 7 64-bit. Τα Ελληνικά υποστηρίζονται πλήρως.

Internet Explorer 10 στα Windows 7 για ολους

Μετά από καθυστέρηση περίπου 4 μηνών ο Internet Explorer 10 έρχεται και στα Windows 7 από τα Windows 8. Η Microsoft Αρχικά διέθεσε το νέο browser στο ολοκαίνουριο λειτουργικό που παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο, αφήνοντας τα Windows 7 εκτός.

Όχι πλέον. Με τον IE10 έχετε πλέον πρόσβαση σε νέα μηχανή JavaScript. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι sites όπως το Facebook, Outlook.com, Twitter, Gmail θα λειτουργούν πιο γρήγορα. Βελτιώσεις και σε πολλά άλλα σημεία όπως για παράδειγμα το Flash player. Είναι πλέον ενσωματωμένο στον Internet Explorer 10 και οι νέες εκδόσεις υποστηρίζονται απευθείας από την Microsoft αντί για την Adobe. Υπάρχει βελτιωμένη υποστήριξη για HTML5 και CSS3 για όλα τα μοντέρνα website εμφανίζονται πλέον.

Σημαντική και η αλλαγή στην διαχείριση ενέργειας. Με τον IE10 οι χρήστες laptops θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Για να κατεβάσετε τον Internet Explorer 10 για Windows 7 κάνετε κλικ εδώ και επιλέγετε το κατάλληλο αρχείο μαζί με την σωστή έκδοση του λειτουργικού (32-bit ή 64-bit).

pestaola