Η Χορωδία Αργοστολίου ενημερώνει για την εξέλιξη του επιδοτούμενου προγράμματος- Τι αγοράστηκε

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 08:50

Η Χορωδία Αργοστολίου ενημερώνει για την εξέλιξη του επιδοτούμενου προγράμματος- Τι αγοράστηκε

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση του πρώτου Τμήματος του προγράμματος, που  έχει  συμφωνηθεί  μεταξύ  του  ΟΤΔ/ΔΙΚΤΥΟ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  & ΙΘΑΚΗΣ και του Συλλόγου μας .

Στο τμήμα αυτό του προγράμματος , που ολοκληρώθηκε και πληρώθηκε , είχαμε εντάξει και αγοράσαμε :

-100 καθίσματα για την Λέσχη μας , όπου γίνονται οι πρόβες , αλλά και για τις συναυλίες.

-40  κοστούμια πλήρη ( με πουκάμισο και γραβάτα )  για τους άνδρες της χορωδίας και της μαντολινάτας ενηλίκων .

-30 φορέματα πλήρη για την χορωδία γυναικών .

-20 φορέματα  πλήρη για τις γυναίκες της μαντολινάτας ενηλίκων .

- 1 Ηλεκτρικό πιάνο άριστης ποιότητας και απόδοσης για τις συναυλίες μας . Ευχαριστούμε  πολύ  όλους  τους  συνεργάτες  του  Δικτύου  για  τη  άψογη  συνεργασία  και καθοδήγηση σε όλη την διάρκεια του πρώτου αυτού εγχειρήματος .

Άμεσα προχωράμε στην υλοποίηση του δεύτερου τμήματος της σύμβασης , που περιλαμβάνει την αγορά 33 έγχορδων μουσικών οργάνων για τις μαντολινάτες μας, ενηλίκων και παιδιών

( μαντολίνα , κιθάρες και μαντόλες ) , Ηλεκτρονικού εξοπλισμού ( Η/Υ γραφείου και φορητός , καθώς και προβολέας – προτζέκτορας ) , καθώς και πλήρες κοστούμι , για την παιδική μαντολινάτα.

Θα ακολουθήσει η αγορά πλήρους στολής για την παιδική χορωδία , η προμήθεια πλήρους συγκροτήματος ηχητικής – ενισχυτικής κάλυψης συναυλιών , και τέλος ( όταν μας επιτραπεί από τις συνθήκες της Πανδημίας ) θα προχωρήσουμε σε ηχογράφηση και παραγωγή νέου δίσκου ακτίνας , με Κεφαλονίτικα και άλλα Επτανησιακά τραγούδια .

Ο σύλλογός μας μέσα από τις πολύ δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας  ,  προετοιμάζεται  και  εξοπλίζεται  για  την  νέα  εποχή  ,  που  ελπίζουμε  να  αρχίσει  το καλοκαίρι , στην οποία θα συνεχίσουμε την 40χρονη πορεία μας από εκεί που σταματήσαμε βίαια λόγω της πανδημίας και να την πάμε ακόμα παραπέρα για μας , για τον Πολιτισμό μας , για τους συνανθρώπους μας ,για την ΖΩΗ ΜΑΣ !! .

Το ΔΣ. /29.1.21




00 inkefalonia general ad 300X250