Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Λυκείου Ελληνίδων

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 09:04

Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Λυκείου Ελληνίδων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η  πρόεδρος  και τα  μέλη  του  Διοικητικού  Συμβουλίου του  Λυκείου  των Ελληνίδων,  Παράρτημα Αργοστολίου,  ανακοινώνουν  ότι  βρίσκονται  στη  δυσάρεστη θέση να ακυρώσουν τις προγραμματισμένες για το Καρναβάλι εκδηλώσεις του Λυκείου με αφορμή την απόφαση των Υπουργείων Υγείας, Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξεως καθώς και την απόφαση του Δήμου Αργοστολίου, πράγμα που κάνουν κατανοώντας απόλυτα τους λόγους για τους οποίους γίνεται αυτό.

Έτσι δεν θα πραγματοποιηθεί η νυχτερινή παρέλαση την Παρασκευή, 28/2/2020 και ο αποκριάτικος χορός του Λυκείου στο Capitol το Σάββατο, 29/2/2020 (ιδέ πρόγραμμα της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε.).

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε:

1)   Θα επιστραφούν άμεσα τα χρήματα σε όσους είχαν προμηθευτεί πρόσκληση για τον αποκριάτικο χορό.

2)   Τα δώρα που ευγενικά προσφέρθηκαν από καταστηματάρχες της πόλης για τη λαχειοφόρο αγορά του χορού, θα αξιοποιηθούν σε αμέσως προσεχή ανάλογη εκδήλωση. 

 Ο   κατάλογος   των   δώρων   θα   ανακοινωθεί λίαν   συντόμως.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους χορηγούς για την απλόχερη προσφορά τους.

3)   Τα μαθήματα χορού, την Παρασκευή 28/2/2020 και το Σάββατο 29/2/2020, δεν θα πραγματοποιηθούν, όπως ήδη είχε αποφασισθεί.

4)   Από 1 Μαρτίου και εξής η λειτουργία των τμημάτων χορού και ραπτικής θα ακολουθήσει τη λειτουργία των σχολείων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για την κατανόησή τους, ιδιαίτερα τον κ. Δημήτριο Καλαφάτη (Capitol), τον DJ κ. Γεράσιμο Κλωνή, τους φίλους που κάθε χρόνο έρχονται από την Αθήνα αποκλειστικά για τον χορό μας, τους χορευτές, τους δασκάλους, τους γονείς, τους φίλους, τους συμπολίτες μας…

Σε όλους ευχόμαστε μια όμορφη αποκριά, μια ωραία Καθαρή Δευτέρα και μια

καλή Σαρακοστή.

Με φιλικότατα αισθήματα

likeio