Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Αγκώνα ευχαριστεί...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 09:39

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Αγκώνα ευχαριστεί...

Για την εκδήλωση «Εδώ καράβια πνίγονται βαρκούλες αρμενίζουν»

Εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκώνα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή και την στήριξή σας στην διοργάνωσή μας με τίτλο «Εδώ καράβια πνίγονται βαρκούλες αρμενίζουν» που έλαβε χώρα στις 18/12/2019 στο θέατρο Κέφαλος στο Αργοστόλι. Η παρουσία και η αρωγή όλων σας ήταν ιδιαιτέρως σημαντική καθώς το χωριό μας, αν και με λίγους κατοίκους διοχέτευσε πολύ μεράκι και διάθεση για δημιουργία, σε αυτήν την προσπάθεια, συσπειρώνοντας και τις γύρω περιοχές των Ζόλων, των Καρδακάτων και του Νυφιού σε ένα κοινό γόνιμο στόχο.

Ευχαριστούμε θερμά την Ρεγγίνα Κουλουμπή του Γερασίμου, ένα νέο κορίτσι 18 ετών που προετοίμασε την χορευτική ομάδα μας, με εξαιρετικό ενθουσιασμό και επιμέλεια,πάντα με ηθος και αξιπρέπεια.

Τους Γεράσιμο Γαλανό, Λαμπρογιάννη Πεφάνη και Σιμωτά Γαβρίλη, ο πρώτος είναι πάντοτε παρόν σε ότι αφορά στο πολιτισμό και στηλοβάτης των εγχειρημάτων του Συλλόγου μας και οι εξαιρέτοι μουσικοί μας προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να πλαισιώσουν την εκδήλωση.

Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χωροπούλα, το εργαστήρι Χορού της Βεατρίκης Κόρμαλη καθώς και την ομάδα λάτιν του ιδίου εργαστηρίου με δασκάλα την Barbora Barjusova,  για την από καρδιάς παρουσία τους, με τα υπέροχα χορευτικά τους.

Τον Ηλία Τουμασάτο για την εύγλωττη αφηγησή του πάντα πρόθυμος και ευγενής.

Τους φοβερούς και τρομερούς ηθοποιούς μας τον Ορέστη Κουλουμπή του Ανδρέα, τον Γεράσιμο Κουλουμπή του Δήμου και τον Γεράσιμο Γασπαράτο, που έδωσαν ρεσιτάλ επί σκηνής αλλά και την «πεθερά» Χαράννα Μεταξά.

Τον Νικηφόρο και τον Αλέξανδρο Κουλουμπή για την τεχνική και διαδικαστική τους υποστήριξη.

Τον Δήμο Κουλουμπή του Ιωάννη, τον Ανδρέα Κουλουμπή, και κυρίως τον Γεράσιμο Γασπαράτο για την διάθεση των σκηνικών.

Την Αθηνά Καρουσή και τον Γεράσιμο Γαλανό για κάποιες από τις φωτογραφίες των παρουσιάσεων.

Τον Κώστα Κούρο για την πρόθυμη διάθεση τμήματος του ιματισμού, ενός από τα θεατρικά μας .

Τους χορευτές μας μικρούς και μεγάλους που ελπίζουμε ότι το διασκέδασαν πρώτα οι ίδιοι.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που δημοσίευσαν τις ανακοινώσεις καθώς και το inkefalonia, kefalonianews και kefalonitis που κάλυψαν δια ζώσης την εκδήλωση. Θερμές ευχαριστίες στον Ανδρέα Δεμπόνο που μας ενέταξε και στο ετήσιο τεύχος του περιοδικού του.

Επίσης ευχαριστούμε την ΚΕΔΗΚΕ και τον Πρόεδρο κο Σπύρο Πεφάνη για την διάθεση του θεάτρου και του τεχνικού του προσωπικού.

Κυρίως ευχαριστούμε όμως όλους όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας, οπλίζοντας μας με δύναμη και όρεξη να συνεχίσουμε

Να είστε όλοι καλά, χρόνια πολλά, πάντα με υγεία, με ανθρώπους που σας αγαπούν, με γέλιο και χαρά, διότι αυτά λείπουν από την ζωή μας και σε αυτά οφείλονται τελικά  οι στιγμές ευτυχίας μας, καλή χρονιά!

                             Εκ του ΔΣ του ΠΣ Αγκώνα

                                     Η πρόεδρος

                             ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250