H Artbox ευχαριστεί, όσους συνέδραμαν στην παράσταση Ο Ψαροτρομάρας!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 14:01

H Artbox ευχαριστεί, όσους συνέδραμαν στην παράσταση  Ο Ψαροτρομάρας!

 

Η ΑμΚΕ Τέχνης και Πολιτισμού Artbox Culture και το Δ.Σ. επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς όλους εκείνους, που για ακόμη μία φορά αγκάλιασαν με θέρμη την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η ARTBOX για όσο το δυνατόν πιο ουσιαστική προσφορά στην τοπική κοινωνία, συμβάλλοντας ενεργά, με τον δικό της τρόπο, στην ανάδειξη και προβολή του Σύγχρονου πολιτισμού του τόπου μας, αλλά και γενικότερα της χώρας.

Μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε από την Κεφαλονιά και απευθύνεται σε όλους!!!

Ευχαριστούμε ειδικότερα:

* Την ομάδα του Κουκλοθέατρο Κρήτης, που με τόση προθυμία, δέχθηκαν την πρόσκλησή μας και ένωσαν την Κρήτη με την Κεφαλονιά με σεβασμό στο μικρό και μεγάλο κοινό τους.

* Τον κόσμο, που αγκάλιασε μαζί με τα παιδιά του την τόσο ξεχωριστή αυτή παράσταση και μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για ξεχωριστές και ποικίλες πολιτιστικές δράσεις.

* Τους χορηγούς επικοινωνίας, που στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί στην εκδήλωσή μας αυτή, τόσο κατά την προετοιμασία της, με την συμβολή τους στην διάδοσή της στο ευρύ κοινό, όσο και κατά τη διάρκειά της, με την άρτια κάλυψή της.

* Την Δ/νση και το προσωπικό του Δημοτικού Θεάτρου, που συνεργάστηκαν άψογα μαζί μας.

* Tα καταστήματα VINO & DOLCINO και COPYLAND CREATIONS, που με πολύ υπομονή έκαναν την προπώληση των εισιτηρίων.

* Και φυσικά, τους χορηγούς μας, οι οποίοι αποτελούν το "κλειδί" στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεών μας. Πρόθυμα , λοιπόν, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, και έδωσαν με τις ευγενικές προσφορές τους την ευκαιρία στο μικρό κοινό της Κεφαλονιάς, να ψυχαγωγηθεί και να αντλήσει θετικά μηνύματα.

Όταν ο Στανισλάβσκυ ρωτήθηκε για το ποια
είναι η διαφορά του θεάτρου για ενήλικες και
του παιδικού θεάτρου,
απάντησε πως αυτό για τα παιδιά πρέπει να είναι καλύτερο.

Σας ευχαριστούμε

Το Δ.Σ. της Artbox Culture




00 inkefalonia general ad 300X250