Η Συναυλία της Παιδικής Μαντολινάτας στη Λακήθρα

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 14:02

Η Συναυλία της Παιδικής Μαντολινάτας στη Λακήθρα

Μια ξεχωριστή βραδιά, η 12η Αυγούστου 2012, στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο «Καλλιθέας» στη Λακήθρα της Λειβαθούς, μετατράπηκε σε «μαγευτική» από την Παιδική Μαντολινάτα της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Διονύση Παγουλάτου.

Στη Συναυλία απηύθυναν Χαιρετισμό ο Α/Δήμαρχος Λειβαθούς κ.Ε.Κεκάτος, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. κ.Α.Κωνσταντάκης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λακήθρας κ.Ι.Κωνσταντάτος .

Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεταξάτων κ.Ε.Μοσχόπουλος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Βλαχάτων κ.Α.Χαραλαμπάτος και πλήθος κόσμου.
Οι πλούσιες μελωδίες του Διονύση Λαυράγκα, του Σπύρου Μαρκάτου αλλά και άλλων Επτανήσιων Συνθετών, μαζί με διάσημα έργα του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκη και του Μάνου Λοίζου, αποδόθηκαν εκπληκτικά από τους νεαρούς και νεαρές Καλλιτέχνες, οι οποίοι κατάφεραν να συγκινήσουν το κοινό, το οποίο τραγουδούσε μαζί τους.

Ιδιαίτερα θετική εντύπωση δημιουργήθηκε στους Έλληνες και Αλλοδαπούς Επισκέπτες της περιοχής, οι οποίοι εξέφρασαν το θαυμασμό τους τόσο στα παιδιά όσο και στο Μαέστρο για τη Συναυλία, που ξεχώρισε με την ποιοτική απόδοση της.

DSC00012


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ