Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η ανοικτή εκδήλωση της Πολιτιστικής Εστίας, «Εικόνα & λόγος» (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 14:12

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η ανοικτή εκδήλωση της Πολιτιστικής Εστίας, «Εικόνα & λόγος» (εικόνες)

Την επιτυχία της εκδήλωσης που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» συνέστησαν αφενός η πολύ μεγάλη προσέλευση των συμπολιτών μας, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, και, αφετέρου, οι υψηλού επιπέδου ψηφιακές φωτογραφικές παρουσιάσεις μαζί με τη μουσική ομάδα που αμφότεροι μας ταξίδεψαν ο καθένας με το δικό του τρόπο.


Γι’ αυτό το λόγο οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια και από καρδιάς τις κυρίες και τους κυρίους που μας παρουσίασαν ένα μέρος του φωτογραφικού τους αρχείου από επιλεγμένα πολιτιστικά θέματα. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τις κυρίες Μπαλτσαβιά Κατερίνα και Μαραβέγια Φωτεινή, όπως επίσης και τους κυρίους Αθανασίου Λουκά και Καβαλλιεράτο Παναγή. Πέρα από τις φωτογραφικές παρουσιάσεις άφησαν και το στίγμα τους ως προσωπικότητες δίνοντας έτσι και το έναυσμα για τις συζητήσεις που ακολούθησαν.

Ολόψυχα ευχαριστούμε και τα μέλη της μουσικής μας ομάδας. Την κυρία Ευαγγελία Σκιαδαρέση και τον κύριο Αλέξανδρο Λυκούρα που απ’ την πρώτη στιγμή απάντησαν θετικά στο αίτημά μας για συνεργασία και που ενθουσίασαν τον κόσμο με την εμφάνισή τους. Ευχόμαστε οι δρόμοι μας να διασταυρωθούν εκ νέου στο άμεσο μέλλον!

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΚΕΔΗΚΕ και τον πρόεδρό της, κ. Άγγελο Κωνσταντάκη, για την παραχώρηση του ισογείου του Θεάτρου, καθώς επίσης και τον κ. Γρηγόρη Μαυρογιάννη του οποίου η τεχνική υποστήριξη υπήρξε απαραίτητη και ιδιαίτερα σημαντική.

Πάνω απ’ όλα όμως ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά, τους φοιτητές και τους εκπροσώπους απ’ τον αθλητικό κόσμο, καθώς η απρόσμενη αλλά και άκρως ικανοποιητική παρουσία τους μεταφράζεται για εμάς σε συμπαράσταση και ενίσχυση για τη συνέχεια. Κλείνοντας πρέπει οπωσδήποτε να σημειώσουμε τις ευχαριστίες μας και σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ που με τη συμβολή τους μας δόθηκε η ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας.

Θεωρούμε ότι η ενασχόλησή μας με τον πολιτισμό δεν είναι μία εξαιρετική πολυτέλεια, αλλά είναι μία ανάγκη και υποχρέωση όλων μας.

Αργοστόλι, 10/11/2016
Πολιτιστική Εστία Κεφαλονιάς

DSC 0005 - ΑντίγραφοDSC 0012 - ΑντίγραφοDSC 0013 - ΑντίγραφοDSC 0015 - ΑντίγραφοDSC 0025 - ΑντίγραφοDSC 0026 - ΑντίγραφοDSC 0029 - ΑντίγραφοDSC 0039 - ΑντίγραφοDSC 0042 - ΑντίγραφοDSC 0044 - Αντίγραφο
DSC 0046 - ΑντίγραφοDSC 0049 - ΑντίγραφοDSC 0050 - ΑντίγραφοDSC 0051 - Αντίγραφο
DSC 0052 - ΑντίγραφοDSC 0067




00 inkefalonia general ad 300X250