Θανάσης Βισκαδουράκης στο inkefalonia: «Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 11:13

Θανάσης Βισκαδουράκης στο inkefalonia: «Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας»

Εύθυμος, ταλαντούχος και γεμάτος ζωντάνια, ο Θανάσης Βισκαδουράκης αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση κωμικού . Τον συναντήσαμε σε καφετέρια της πλατείας, εν όψει της θεατρικής παράστασης «Δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω» που ανεβαίνει απόψε στο Αργοστόλι. Αν σήμερα έχετε διάθεση να γελάσετε, τότε καλό θα είναι να περάσετε στις 9.30 από το Αύλειο χώρο του ΞΕΝΙΑ. Σίγουρα θα αποζημιωθείτε. Συνέντευξη στον Γιώργο Χαλαβαζή


- Για την Κεφαλονιά
«Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Κεφαλονιά και οι εντυπώσεις είναι θετικές. Είναι ένα πάρα πολύ όμορφο νησί. Μου αρέσει το περιβάλλον. Περπάτησα εδώ στην πόλη. Ήταν πολύ όμορφα. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι δεν έχει πολύ κόσμο. Το βλέπω και αλλού γιατί γυρίζω σε πολλές επαρχιακές πόλεις και βλέπω ότι τελικά οι Έλληνες δεν πήγαν διακοπές και δεν πήγαν στα νησιά. Αυτό σημαίνει ότι το κόστος μάλλον είναι μεγάλο για να πάει ο έλληνας διακοπές. Έχει δυσκολίες ο κόσμος να πληρώσει το εισιτήριο στο καράβι και να έρθει στο νησί και αυτό έχει επιπτώσεις και στο ίδιο το νησί».


- Για τις επιπτώσεις της κρίσης που έχει ξεσπάσει στην Ελλάδα

«Με τα λύπης μου αν και είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, δείχνει πως πάμε προς τον γκρεμό. Και η Κεφαλονιά και τα άλλα νησιά έχουν τεράστιες δυνατότητες και μπορούν να ανατρέψουν αυτή την κατάσταση που περνάμε, αλλά ίσως κάποιοι δεν θέλουν. Ο Πάγκαλος μας είπε πως όλοι μαζί τα φάγαμε, αλλά δεν μας είπε πως όλοι μαζί δεν ζυγιστήκαμε. Πρέπει να ζυγιστούμε για να δούμε ποιος τελικά τα έφαγε».

- Για την παράσταση «Δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω»


«Είναι μία ωραία παράσταση, ξεκίνησε σαν ένα δειλό όνειρο πολύ φειδωλά από το καλοκαίρι του 2010. Είναι μία παράσταση που την υποστήριξε μόνο ο κόσμος. Από στόμα σε στόμα. Εκπομπές, lifestyle, δεν στάθηκε κανένας δίπλα της. Μόνο ο κόσμος. Είναι μία παράσταση που την δικαίωσαν πρώτα οι ηθοποιοί και μετά το κοινό. Αυτό σημαίνει ότι η ικανότητα των πολλών είναι η δύναμη του ενός. Συνεργαστήκαμε όλοι να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και αυτό βγάζει πολύ γέλιο. Και ανταμειφτήκαμε και εμείς, αλλά και το κοινό που γελάει πολύ. Αντί να κουράζομαι χρόνο με τον χρόνο, αισθάνομαι όλο και καλύτερα και είναι το τρίτο καλοκαίρι που δουλεύω. Έχω κουραστεί λίγο σωματικά, αλλά η ψυχή μου είναι τόσο δοσμένη στην παράσταση που τα ξεχνάω όλα. Ο κόσμος γελάει τόσο πολύ που μου δίνει κουράγιο. Περνάμε και καλά εμείς οι ηθοποιοί πάνω στην σκηνή.
Άλλωστε, στην παράσταση συμπρωταγωνιστούν, ένας μουγγός, ένας κουφός και ένας τυφλός και διεκδικούν την αγάπη της ίδιας γυναίκας. Είμαι πολύ περήφανος γι' αυτή την παράσταση».


- Για τα σχέδια τον ερχόμενο χειμώνα


«Θα συνεχίσουμε την ίδια παράσταση στο θέατρο «Αθηνά» , με τους ίδιους ηθοποιούς, σε σκηνοθεσία Χρήστου Χατζηπαναγιώτη. Εγώ ο Θανάσης Βισκαδουράκης κάνω τον μουγγό, ο Σπύρος Σπαντίδας τον τυφλό, ο Σπύρος Πούλης τον κουφό και διεκδικούμε την καρδιά της Δήμητρας Στογιάννη.
Χαιρόμαστε που μαζί αφορμή το θέατρο γνωρίζουμε όλη την Ελλάδα και είμαι περήφανος που είμαι έλληνας. Με όλες τις ιδιομορφίες της χώρας αυτής, είμαι περήφανος που είμαι έλληνας. Για τη χώρα μου και τους έλληνες, είμαι υπερήφανος. Δεν είναι υπερήφανος για τους πολιτικούς μας. Ο έλληνας έχει πολύ δύναμη, πολύ ταλέντο και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να το ανατρέψουμε. Βλέπω πολύ απογοητευμένο κόσμο και με λυπεί όταν κόβουν σε κάποιον το μισθό και τη σύνταξη».

 8030947


- Για τα τηλεοπτικά δρώμενα

«Η τηλεόραση πληγώθηκε , ωστόσο oι celebrity ηθοποιοί είναι αυτοί που έχουν το πρόβλημα και όχι ο απλός ηθοποιός. Ωστόσο καιρός ήταν να γίνει αυτό στην τηλεόραση. Είχαμε δει πολλές μπαλαφάρες στην τηλεόραση. Ελεος πια. Η αστυνομία θεάτρου θα έπρεπε να έχει συλλάβει τους περισσότερους».


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250