Ρομαντική πρεμιέρα δίπλα στο κύμα για το Sea Nema Festival

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 09 Αυγούστου 2016 10:21

Ρομαντική πρεμιέρα δίπλα στο κύμα για το Sea Nema Festival

Πρεμιέρα έκανε το Sea Nema Open Air Film Festival χθες το βράδυ στον Πλατύ Γιαλό και στα Λέπεδα.

Εμείς βρεθήκαμε στον Πλατύ Γιαλό όπου προβλήθηκαν η υποψήφια για Όσκαρ ταινία Οι Ατίθασες (Mustang) της Ντενίζ Γκαμζέ Εργκιουβέν και οι ταινίες μικρού μήκους, του Εθνικού μας Διαγωνιστικού Τμήματος, Joanna του Παναγιώτη Φαφούτη και SimonSays του Νίκου Τσεμπερόπουλου, παρουσία των σκηνοθετών.

Την ταινία στον Πλατύ Γιαλό προλόγισε η ηθοποιός Ελένη Μεντζέλου και ο σύζυγος της επίσης ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας.

Μια πολύ όμορφη εμπειρία, σε μια καλοκαιρινή και ρομαντική βραδιά με πλήθος κόσμου, που έδειχνε να το απολαμβάνει πίνοντας τις μπύρες του στην άμμο και παρακολουθώντας ποιοτικές ταινίες.

Πόλλοι επίσης επέλεξαν πριν την προβολή να απολαύσουν και το βραδινό μπάνιο τους στο ειδυλλιακό τοπίο.

Από την βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο εμπνευστής του Seanema Festival στην Κεφαλονιά Βασίλης Κεκάτος αλλά και πολλοί εθελοντές, οι οποίοι βοήθησαν στην υλοποίηση της διοργάνωσης.

Οι προβολές θα συνεχιστούν μέχρι την Τρίτη 11 Αυγούστου στον Πλατύ Γιαλό, στα Λέπεδα, στο Λιμάνι Αργοστολίου και σε μια μυστική τοποθεσία. Ταυτόχρονα θα πραγματοποιούνται και άλλες παράλληλες δράσεις στο νησί στo πλαίσιo του 2ου Sea Nema Open Air Film Festival.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς δόθηκε η δυνατότητα στους θεατές να ψηφίσουν, ώστε στο τέλος του Festival να ανακυρηχθεί η ταινία που άρεσε περισσότερο.

Κατερίνα Σκουρτανιώτη

IMG 7670IMG 7681IMG 7684IMG 7689IMG 7690IMG 7695

 

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250