Η φιλαρμονική «Δ. Λαυράγκας» έκοψε την πίτα της (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2016 12:26

Η φιλαρμονική «Δ. Λαυράγκας» έκοψε την πίτα της (εικόνες)

Έγινε την περασμένη Πέμπτη σε μια όμορφη εκδήλωση, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Φιλαρμονικής μας, στο κτίριο που στεγάζεται, παρουσία των μελών της, του Αρχιμουσικού κου Βασίλη Περλικίδη, γονέων των παιδιών, φίλων της και του Προέδρου της ΚΕΔΗΚΕ κου Άγγελου Κωσταντάκη.

 

Ήταν μια ευκαιρία για όμορφη συζήτηση μέσα σε ένα πραγματικά οικογενειακό κλίμα.

Έγινε ένας απολογισμός της χρονιάς που πέρασε η οποία κατά γενική ομολογία ήταν μια από τις καλύτερες.

Η συμμετοχή της Φιλαρμονικής εντός και εκτός του νησιού, απέσπασε τις καλύτερες κριτικές, με αποκορύφωμα την παρουσία της στις εκδηλώσεις του εορτασμού της εξόδου του Μεσολογγίου και την πρόσφατη πρωτοχρονιάτικη συναυλία για το νέο έτος, που έγινε στο Δημοτικό θέατρο «Κέφαλος».

Συζητήθηκε ο προγραμματισμός της χρονιάς που διανύουμε, και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ μας ανακοίνωσε το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο «δώρο του». Μετά από πολλές συζητήσεις πολλών ετών, επί τέλους η Φιλαρμονική μας αποκτάει νέες στολές. Μια μεγάλη ανάγκη του σχήματος, η οποία κατά τα λεγόμενα του κου Κωσταντάκη, ικανοποιείται.

Ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι μουσικότερη, με τον πολιτισμό μας να πρωτοστατεί, δημιουργική και να χαρίσει στον καθένα αυτό που επιθυμεί.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ

DSC04942DSC04943DSC04944DSC04946DSC04947DSC04948DSC04949DSC04950

  




00 inkefalonia general ad 300X250