H Παυλίνα Μαυρίδου εκθέτει τα έργα της στην Αίθουσα "Art Koλonaki"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015 23:31

H Παυλίνα Μαυρίδου εκθέτει τα έργα της στην Αίθουσα "Art Koλonaki"

Μια πολύ ενδιαφέρουσα Έκθεση Τέχνης, υπό τον τίτλο "Να Συστηθούμε" διοργανώνεται από τις 17-28 Μαρτίου στην Αίθουσα "Art Koλonaki" (Λυκαβηττού 20-Κολωνάκι).

Στην Έκθεση αυτή συμμετέχει η φέρελπις Καλλιτέχνις στον Χώρο των Εικαστικών, Παυλίνα Μαυρίδου (με δεσμούς με την Κεφαλονιά), η οποία θα παρουσιάσει στο Φιλότεχνο Αθηναϊκό κοινό, δημιουργίες της ,οι οποίες διαπνέονται σαφώς από ένα ιδιότυπο και αυθεντικό πνεύμα και τάση.

Επιπροσθέτως, στην εν λόγω Έκθεση συμμετέχουν εικαστικά οι Καλλιτέχνες, Κώστας Κουκοβίνης (γλυπτά) και η Χρυσάνθη Σάββα (αγιογραφία).

Η παρούσα Εκθεση θα διαρκέσει από την Τρίτη,17 Μαρτίου έως και το Σάββατο, 28 Μαρτίου.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΠΑΥΛΙΝΑΣ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1969. Έχω κάνει μουσικές σπουδές και ασχολούμαι με την σύνθεση προς το παρόν ερασιτεχνικά. Με την ζωγραφική ασχολούμαι τα τελευταία 6 χρόνια και έχω συμμετάσχει σε 2 ομαδικές εκθέσεις στον Δήμο Ζωγράφου.

Η αγάπη για το χρώμα και η ανάγκη για έκφραση και δημιουργία με ώθησαν στην ζωγραφική. Η αρμονία, η ολοκλήρωση και η ένωση με τον δημιουργό με συνοδεύουν στις χρωματικές μου αναζητήσεις. Κάποια έργα μου είναι με ακρυλικό, κάποια με λάδι και σε ορισμένα, έχουν χρησιμοποιηθεί και τα δυο.

η δημιουργός και τα έργα της

Γενικά στα έργα μου δεν ακολουθώ κάποια σχολή, γι' αυτό κάποια από αυτά μπορείς να τα χαρακτηρίσεις αφηρημένα, κάποια με εξπρεσιονιστικές τάσεις, αλλά πάντα με ένα δικό μου τρόπο δοσμένα.

Δεν βλέπω κάτι όταν ζωγραφίζω, οι εικόνες είναι εσωτερικές και σαν βάση στα θέματα είναι η φύση. Οι ζωγράφοι που μου αρέσουν είναι οι Μονέ, Βαν Γκογκ, Τέρνερ.

pic2pic6

συνθέσεις της Παυλίνας Μαυρίδου




00 inkefalonia general ad 300X250