Ξενάγηση στην έκθεση ζωγραφικής του Κώστα Ευαγγελάτου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Ιανουαρίου 2015 07:05

Ξενάγηση στην έκθεση ζωγραφικής του Κώστα Ευαγγελάτου

Την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015 στις 6μμ, θα παραγματοποιηθεί ξενάγηση στην έκθεσης ζωγραφικών έργων του Κώστα Ευαγγελάτου που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στη gallery "Δεληολάνης", Συγγρού 100, FIX, έναντι ΕΜΣΤ, τηλ: 210 8983000, στην Αθήνα. Για τα έργα του καλλιτέχνη και τη διεθνή εικαστική πορεία του ο ιστορικός τέχνης επιμελητής εκθέσεων, συγγραφέας Λεόντιος Πετμεζάς αναφέρει μεταξύ άλλων:

"Χρησιμοποιώντας την εμπειρία του αλλά και τη δυνατότητα να ελίσσεται και να εξελίσσεται πολυδιάστατα, πολυκύμαντα και πολυσήμαντα επεμβαίνει δυναμικά με νέες προτάσεις διαπραγμάτευσης του υπάρχοντος υλικού, το οποίο κινεί ευρηματικά και αντίθετα προς τη διαδικασία αποσύνθεσης που μοιραία επιφέρει ο χρόνος. Δίνοντας στα σπαράγματα που εξέβρασε στις παραλίες η θάλασσα μια νέα ταυτότητα. Ακολουθώντας το σχήμα των σανιδιών, σχεδιάζει αφαιρετικά και συνήθως μονοχρωματικά γυναικείες μορφές, με σιβυλλική έκφραση, πλάσματα που άφησαν το αποτύπωμα τους σε κάθε πολύπλαγκτο θαλάσσιο σώμα που άγγιξαν."

www.gisi.gr/evangelatos

Η έκθεση του Κώστα Ευαγγελάτου θα είναι ανοικτή μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2015 και είναι επισκέψιμη με ελεύθερη είσοδο καθημερινά 24 ώρες!!

Για συνάντηση με τον καλλιτέχνη, τηλ: 210 7294259.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ