Με μεγάλη επιτυχία το 'Παιδικό φεστιβάλ Τέχνης' έφτασε στο τέλος του

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014 13:39

Με μεγάλη επιτυχία το 'Παιδικό φεστιβάλ Τέχνης' έφτασε στο τέλος του

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Kids Art Festival  -  Παιδικό Φεστιβάλ Τέχνης

 
Με τεράστια επιτυχία το 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Τέχνης μόλις έφτασε στο τέλος του.
Ένας υπέροχος κύκλος υπέροχων στιγμών και όμορφων δραστηριοτητων με τα παιδιά έκλεισε με πολύ χαρούμενη διάθεση , αλλά και αρκετή συγκίνηση απο όλους, τηρώντας το αρχικό πρόγραμμα για την διάρκεια του  Παιδικού Φεστιβάλ Τέχνης. Μια όμορφη γιορτή , ένα χαρούμενο ολοήμερο παιδικό πάρτι ολοκλήρωσε αυτό το νέο , διαφορετικό εγχείρημα των διοργανωτών Όλγας Γαλιατσατου και Πάνου Βούλγαρη. Ενδεικτικά δόθηκαν σε όλα τα παιδιά πιστοποιοντας τις γνώσεις που έλαβαν όλον αυτό τον καιρό εκ μέρους όλων των καθηγητών τους.
 
Βασικοί πρωταγωνιστες.... τα παιδιά , όπου δεν ήθελαν να τελειώσει και καθημερινά ξυπνούσαν τα ίδια τους γονείς τους , από νωρίς το πρωί μάλιστα , προκειμένου να έρθουν στη σχολή χορού 'Art  & Style' Dance Studio. Δεν ήθελαν να χάσουν το παιχνίδι , τις εκδρομές και όλες τις όμορφες  διδακτικές αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστικες δραστηριότητες που περιελάμβανε το πρόγραμμα.
Ωστόσο σωστοί και πιστοί στο πρόγραμμά ακόμη κι αν συνεχώς προστίθενταν παιδιά μέχρι το τέλος, όπου και οι γονείς αλλά και τα παιδιά δεν ήθελαν να τελειώσει , ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα με μεγάλη επιτυχία , αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για περισσότερες δράσεις. 
 
Σε αυτό το σημείο θα  θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας ,  όλους όσοι βοήθησαν ,αλλά και όλους όσους μας κάλεσαν σε διάφορες δράσεις.
Ευχαριστούμε: την Κοργιαλενειο Βιβλιοθήκη, το Ιόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού  , την Greenpeace , το Λαογραφικό μουσείο Αργοστολίου , τον κ.Κ.Φραγκια , την κ.Κ.Λιοσατου , την κ.Ε.Χατζηχρηστου , τον κ.Α.Κακουρατο.
Ευχαριστούμε: Draught Beer and Grill House , Κέντρο ξένων γλωσσών Student's World και εξεταστικο Κέντρο-Σταμω Γαλιατσατου , ηλεκτρολογειο αυτοκινήτων Γαλιατσατος ΒΙΠΕ , Βιβλιοπωλείο Αύγουστος , ΑΦΟΙ Πολλάτος .



00 inkefalonia general ad 300X250