Το Αργοστόλι γιόρτασε τη νέα Βασίλισσα του Καρναβαλιού με θέατρο και χορό
Το απόγευμα του Σαββάτου, το Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος» φιλοξένησε τη στέψη της Βασίλισσας του φετινού Αργοστολιώτικου Καρναβαλιού, Έλλης Γεωργουλοπούλου, σε ένα σκηνικό που συνδύαζε τη μαγεία του παραμυθιού με μια ευχάριστα ανατρεπτική διάθεση.
Ταιριαστά με το κλίμα της ημέρας, ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα αντάμωσαν με έναν ιδιαίτερο και διασκεδαστικό τρόπο, εμποτισμένο με το ζωηρό ταμπεραμέντο της κεφαλονίτικης παράδοσης.
Η αυλαία της βραδιάς άνοιξε με το σκετς «Καθρέφτη – καθρεφτάκι μου», σε κείμενα και επιμέλεια της Ευαγγελίας Σαμόλη και με πρωτότυπη μουσική που υπέγραψε ο Λαμπρογιάννης Πεφάνης, οδηγώντας στο αποκορύφωμα της εκδήλωσης, τη στέψη της Βασίλισσας του Καρναβαλιού. 
Αμέσως μετά, τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου «Το Ριφόρτσο» κατέκλυσαν τη σκηνή, μεταφέροντας ρυθμό και ζωντάνια στους θεατές.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το σύντομο θεατρικό «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», σε κείμενα και σκηνοθεσία της Τζένης Παπαδημάτου, το οποίο κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Το εορταστικό πρόγραμμα συνεχίστηκε με εμφανίσεις του χορευτικού συγκροτήματος «Φιοριτούρα», ενώ το φινάλε ανέλαβε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ρόιδο», διατηρώντας αμείωτη την αποκριάτικη διάθεση και το κέφι.
Άνθρωποι κάθε ηλικίας έζησαν στιγμές χαράς, γέλιου και ανεμελιάς, σε μια βραδιά που ανέδειξε το αποκριάτικο πνεύμα και τη ζωντανή πολιτιστική ταυτότητα της περιοχής. Τη διοργάνωση είχε ο Δήμος Αργοστολίου, με τη σημαντική συμβολή του Π.Σ. «Το Ριφόρτσο».
Εικόνες: Neil Jackson
Περισσότερες εικόνες δείτε στο FACEBOOK






















































