Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου: Όμορφες στιγμές γεμάτες πολιτισμό με την θεατρική παράσταση «Αργοστόλι – Ληξούρι: Η ιστορία δύο πόλεων»

Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου
Όμορφες στιγμές γεμάτες πολιτισμό στο Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου με την θεατρική παράσταση «Αργοστόλι – Ληξούρι: Η ιστορία δύο πόλεων» Όμορφες στιγμές, γεμάτες πολιτισμό, τραγούδι και ζεστή ατμόσφαιρα, στο Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου.
Οι ηθοποιοί της θεατρικής παράστασης «Αργοστόλι – Ληξούρι: Η ιστορία δύο πόλεων», έδωσαν μια παράσταση, αποκλειστικά για τους παππούδες και τις γιαγιάδες του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου!
Η Αμαλία Αρσένη, η Μαρία Κουρή, ο Κυριάκος Μαρκάτος και η Μαρία Τσιμά, χάρισαν ευχάριστες στιγμές και στο τέλος έμεινε το χαμόγελο αυτών των ανθρώπων, να θυμίζει πόσο ανάγκη έχουν να ζουν μια όμορφη καθημερινότητα, που ενίοτε είναι και ξεχωριστή, γεμάτη τραγούδι και χορό.
Συγχαρητήρια γι’ αυτή την όμορφη πρωτοβουλία, στους ανθρώπους του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου. Στην πρόεδρο Άννα Ζαπάντη, στην διεύθυνση, στο ΔΣ και σε όλο το προσωπικό, γιατί καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό γι’ αυτούς τους ανθρώπους, που αξίζουν τα καλύτερα!