Η βραδιά παραδοσιακών χορών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πάστρας ''Το Παλιόκαστρο''

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 09:51

Η βραδιά παραδοσιακών χορών από τον Πολιτιστικό  Σύλλογο Πάστρας ''Το Παλιόκαστρο''

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013, στο κατάμεστο ανοικτό θέατρο του Πόρου η Βραδιά Παραδοσιακών Χορών που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πάστρας '' Το Παλιόκαστρο''. Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων ''Πρόννησος '' Πόρου, "Πηνελόπη" Σκάλας, ''Παλιόκαστρου'' Πάστρας και ''Άγιος Τρύφων'' Γουμένισσας Κιλκίς . Το πρόγραμμα της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο δάσκαλος χορού του Συλλόγου '''Παλιοάκαστρο'', κος Γεράσιμος Παντελειός .  

Πλήθος κόσμου κατέκλεισε το αμφιθέατρο και χειροκρότησε με ενθουσιασμό τα χορευτικά συγκροτήματα, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η αντιπεριφερειάρχης κα Τζόγια Γρουζή , ο αντιδήμαρχος της περιοχής κύριος Σ. Σωλομός, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κος Α. Κωνσταντάκης , ο πρώην αντιδήμαρχος κος Ν. Παπαδάτος ,ο πρόεδρος του Τ.Σ. Πόρου Ε. Κουστουμπάρδης και ο δημοτικός σύμβουλος κος Β. Καμπίτσης .

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πάστρας '' Το Παλιόκαστρο'' ευχαριστεί για την πολύτιμη χορηγία και στήριξη της εκδήλωσης, τους παρακάτω: κο Κωνσταντάκη Άγγελο (πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κεφαλονιάς) , κο Βαβάση Νεκτάριο, τον κο Μεταξά Γιώργο για την ηχητική κάλυψη , και τον κο Επαμεινώνδα Κουστουμπάρδη πρόεδρο του Τ.Σ. Πόρου.

Συγχαρητήρια σε όλα τα χορευτικά συγκροτήματα για την εξαιρετική παρουσία τους .




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ