O Άγγελος Ανδρεάτος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 14:13

O Άγγελος Ανδρεάτος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Στις 27/5 

Ο Άγγελος Ανδρεάτος συμμετέχει τιμητικά στην μουσική εκδήλωση που γίνεται για τη σπουδαία μουσική διαδρομή της τραγουδοποιού, μουσικού και τραγουδίστριας Κρινιώ Νικολάου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στην Αθήνα, στις 27/5/2024.

Η γνωστή καλλιτέχνιδα έχει διαγράψει ένα τριαντακονταετή κύκλο με ανεπανάληπτες μουσικές επιτυχίες και συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου, όπως ο Γιάννης Σπανός, Δημήτρης Μητροπάνος, ο Κώστας Χατζής, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας κα.

Στην εκδήλωση αυτοί που θα την προλογίσουν δεκάδες έγκριτοι δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί, θα τραγουδήσουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως ο Κώστας Χατζής, η Ελπίδα, η Σοφία Βόσσου, η Νάντια Καραγιάννη, η Φωτεινή Δάρρα, η Πέννυ Μπαλτατζή, ο Γιάννης Σαββιδάκης κα.

Ανάμεσα σε αυτούς προσκλήθηκε να συμμετάσχει και ο Άγγελος, ο δικός μας Κεφαλλονίτης τραγουδιστής και τραγουδοποιός, όπου το τελευταίο του τραγούδι «Καλημέρα όμορφη Κεφαλονιά» που τραγούδησε με τον Σταμάτη Κραουνάκη, ακούγεται με μεγάλη επιτυχία από τα ραδιόφωνα προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο το νησί μας.

401f538c 9cef 414a a817 ba165421bbf7




00 inkefalonia general ad 300X250