Ο «Φον Δημητράκης» κλέβει την παράσταση!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012 22:13

Ο «Φον Δημητράκης» κλέβει την παράσταση!

Πρεμιέρα χθες στο θέατρο Αργοστολίου ο «Κέφαλος» του «Φον Δημητράκης» από το ερασιτεχνικό τμήμα του Δήμου Κεφαλονιάς. Όλοι οι ηθοποιοί υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πάνου Βαρδάκου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα.

Ρεπορτάζ: Μαρία Μουρελάτου – Μάκης Μοσχόπουλος

Οι Διονυσία Πεντόγαλου, Γιώτα Μιχάλη, Ελένη Μεσολωρά, Χριστίνα Μαγουλά, Γιάννης Νεόφυτος, Λούκας Νιφοράτος, Σίσσυ Ρατσέλη, Παναγής Λουκάτος, Διονύσης Θωμάτος και Ηλίας Καρόγλας, άφησαν το τρακ της πρεμιέρας στα καμαρίνια και με ερμηνείες που θα ζήλευαν ακόμα και επαγγελματίες ηθοποιοί μας έκαναν να γελάσουμε και φυσικά να τους χειροκροτήσουμε.

Μια παράσταση που τα είχε όλα, κοστούμια εποχής, πλούσια σκηνικά με εναλλαγές στα διαλειμματα. Μέσα στο κοινό ήταν και ο πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης, ο Νίκος Ανουσάκης , ο Μάρκος Κοτσιλίνης, ο Αλέκος Καλαφάτης , ο Παύλος Παπαδάτος και άλλοι θεατρόφιλοι.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Δημήτρης Ψαθάς δανείζετε τον χαρακτήρα του Φον Δημητράκη και μας μιλά με το δικό του σατυρικό και καυστικό τρόπο για όλους εκείνους που ανέβηκαν τα σκαλοπάτια των υπουργείων για να καρπωθούν προσωπικά της χαρές της εξουσίας χωρίς να λογαριάσουν τα αποτελέσματα τη στιγμή που κάποιοι άλλοι απλοί άνθρωποι αγωνίζονται στην καθημερινή τους ζωή για να επιβιώσουν και να κρατήσουν ψηλά την αξιοπρέπεια του απλού Έλληνα πολίτη.




00 inkefalonia general ad 300X250