Σεμινάριο κλασικού μπαλέτου από γνωστή σχολή χορού

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 00:08

Σεμινάριο κλασικού μπαλέτου από γνωστή σχολή χορού

"Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε η αναγνωρισμένη σχολή χορού ‘’ART & STYLE’’ DANCE SCHOOL ΟΛΓΑ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ πραγματοποίησε ένα υψηλού επιπέδου σεμινάριο κλασσικού μπαλέτου στο Ιόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού στα Μεταξάτα .

Το σεμινάριο αφορούσε τους μαθητές της σχολής και έγινε μάλιστα Δωρεάν ως δώρο από την σχολή επενδύοντας πάντα στην εκπαίδευση.

 Δίδαξε η κυρία Κ. Αναλυτή registered teacher , MENTOR, PTS της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου(Royal Academy of Dance), εξετάστρια της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου, απόφοιτος της επαγγελματικής σχολής Κονταξάκη.

Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα παιδιά τους και ο ενθουσιασμός υπήρχε σε μικρούς και μεγάλους .

Μετά το πέρας του σεμιναρίου μοιράστηκαν δώρα στους μαθητές και κεράσματα σε όλους.

Την επόμενη ημέρα το σεμινάριο συνεχίστηκε στον χώρο της σχολής για τις μεγάλες ηλικιακά τάξεις. Αφορούσε ειδικά την σωστή χρήση των ψηλών παπουτσιών κλασσικού μπαλέτου pointe.

Ακόμη η Σχολή πραγματοποίησε μια πολύ όμορφη γιορτή για τους λιλιπούτιους χορευτές της.

Σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη ζεστασιά η αίθουσα  της σχολής  γέμισε με πανέμορφα παιδικά προσωπάκια γεμάτα χαμόγελα καθώς η μέρα έκρυβε πολλές  εκπλήξεις. Η γιορτή ξεκίνησε με παιχνίδια και συνεχίστηκε με την ευχάριστη παρουσία του Άγιου Βασίλη που έκανε ανάγνωση χριστουγεννιάτικου παραμυθιού καθώς και έπαιξε με τα παιδιά. Στο τέλος  μοίρασε δωράκια και γλυκά σκορπίζοντας ενθουσιασμό και χαρά σε γονείς και παιδιά…"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / ‘’ART & STYLE’’ DANCE SCHOOL ΟΛΓΑ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ

art style1art style2art style3art style4


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250