Θέμης Ανδρεάδης στον Inkefalonia 89,2: ''Η αριθμητική 47 χρόνων αληθινής Αγάπης, αναδύει μοσχομυριστό άρωμα λεμόνι και λεβάντα!''

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 08:40

Θέμης Ανδρεάδης στον Inkefalonia 89,2: ''Η αριθμητική 47 χρόνων αληθινής Αγάπης, αναδύει μοσχομυριστό άρωμα λεμόνι και λεβάντα!''

Νέο άλμπουμ ύμνος στην Αγάπη για τον σημαντικό έλληνα τραγουδιστή και τραγουδοποιό 

Στην εκπομπή “Μέρα Μεσημέρι” στον Inkefalonia 89,2 με τούς δημοσιογράφους Γιώργο Χαλαβαζή και Ελευθερία Κουλουριώτου, και τον παραγωγό της εκπομπής «Ένας δίσκος ήρθε απόψε από τα παλιά» Τάσο Κριτσιόλη, φιλοξενήθηκε ο τραγουδιστής Θέμης Ανδρεάδης με αφορμή το νέο του άλμπουμ ''Έτσι ... κι Αλλιώς'' 7 Τραγούδια θα σου πώ!

Ο Θέμης Ανδρεάδης ξεδίπλωσε την δισυπόστατη φύση του ως καλλιτέχνης , κινήθηκε μεταξύ του διαχρονικού «Θα πάω στην ζούγκλα με τον Ταρζάν» και του νέου του άλμπουμ « Έτσι κι αλλιώς 7 τραγούδια θα σου πω» , που κυκλοφορεί ψηφιακά σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και στο You tube από την Protasis Music (ιδρυτής της οποίας ήταν ο αείμνηστος Νίκος Οικονόμου).

Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος περιέχει 7 καινούργια τραγούδια με συνθέσεις των Θέμη Ανδρεάδη, Χρήστου Βιδινιώτη και Στέλιου Τζανετή και στίχους των Θέμη Ανδρεάδη, Άγγελου Τσέκερη και Κώστα Αλεξίου.

Ο Θέμης Ανδρεάδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο τραγούδι «Αριθμητική της Καρδιάς», μια τρυφερή μπαλάντα που τραγουδά με την σύζυγο του , την Αννούλα της καρδιάς του, σε στίχους και μουσική δική του.

{https://www.youtube.com/watch?v=AZfaAwHJ8Zo}

{https://www.youtube.com/watch?v=yqRN1xADsBc}     

Αναφέρθηκε επίσης, στην δύσκολη περίοδο της ζωής του , στην ταλαντούχα οικογένεια του ,στους καλλιτέχνες συνοδοιπόρους του, στην επάνοδο του στο τραγούδι που ξεπέρασε κάθε προσδοκία την περσινή χρονιά στην «ΑΠΑΝΕΜΙΑ» και τον έβαλε ξανά σε τροχιά.

Το χιούμορ κυλά στο αίμα του Θέμη Ανδρεάδη , είναι μεταδοτικό, έχει αλήθειες και είναι πιο τονωτικό από πότε. Τον Νοέμβριο, 1, 8, 15, 22 και 29 του μηνός στην «ΑΠΑΝΕΜΙΑ» στην Πλάκα, οι Τετάρτες θα είναι ξέχειλες από το ταλέντο του που θα συνοδεύεται κάθε φορά από διαφορετικούς καλλιτέχνες και διαφορετικό πρόγραμμα.

{https://www.youtube.com/watch?v=NLK6B1SXEHU}

Ωστόσο ετοιμάζει και το επόμενο άλμπουμ του τον Δεκέμβριο, με πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες.

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης και ανακαλύψτε την καλλιτεχνική του φυσιογνωμία, αλλά και την ρομαντική και ευαίσθητη πλευρά του.

{https://soundcloud.com/user-46829938/inkefalonia-89-2-985054073?si=d397dc074482418594bbdb20014d0d9c&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}




00 inkefalonia general ad 300X250