Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου για τη Συναυλία Αλληλεγγύης: Ακυρώθηκε για ακόμη μια φορά αλλά ο στόχος επετεύχθη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 13:00

Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου για τη Συναυλία Αλληλεγγύης: Ακυρώθηκε για ακόμη μια φορά αλλά ο στόχος επετεύχθη

Για μια ακόμη φορά ο καιρός και η διακοπή Ηλεκτρικού ρεύματος ακύρωσαν την Προγραμματισμένη για χθες ( 17.10 και ώρα 8:30 μμ. ) ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ !!!

Έβρεχε λίγο πριν την ώρα έναρξης , παρ’ όλα αυτά , όλοι οι συντελεστές είχαν συγκεντρωθεί και ετοιμάζονταν για την συμμετοχή τους , οι τεχνικοί του Θεάτρου και εξωτερικοί συνεργάτες ρύθμιζαν και τις τελευταίες λεπτομέρειες , αρκετοί συμπολίτες μας έρχονταν φέρνοντας τις προσφορές τους , οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας του Δήμου Αργοστολίου , ήταν παρόντες να παραλάβουν τα πράγματα , το κλειστό φορτηγό του Δήμου σταθμευμένο μπροστά στα σκαλιά του Δημοτικού Θεάτρου …και ακριβώς στις 8:29 ..ξέσπασε μπόρα με κεραυνούς και … έγινε διακοπή ρεύματος !!!!! Τι κρίμα …τι κρίμα !!!

ΟΜΩΣ ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΠΕΤΥΧΕ !!!

  • Από το πρώτο ακόμη κάλεσμά μας , στη προηγούμενη ανακληθείσα συναυλία , μέχρι κι χθες , οι συμπολίτες μας ,δείχνοντας την ευαισθησία , την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη τους , έφεραν πολλά πράγματα , γεμίζοντας της αποθήκες της Δημοτικής Υπηρεσίας , που τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιήσει την δεύτερη αποστολή στην πολύπαθη Θεσσαλία .
  • Οι συντελεστές της συναυλίας, για άλλη μια φορά, νοιώθοντας υπεύθυνοι και ενεργοί πολίτες , ήταν όλοι εκεί για να προσφέρουν με την συμμετοχή τους . Αυτό είναι δείγμα υψηλής ευαισθησίας .

Η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΊΟΥ, που πήρε αυτή την πρωτοβουλία με τη στήριξη του Δήμου Αργοστολίου και των Υπηρεσιών του ,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ :

  • Τους συμπολίτες μας , που και σε αυτή την συμφορά, έδειξαν την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη τους .
  • Τους υπαλλήλους των Υπηρεσιών του Δήμου, που αγκάλιασαν και διαχειρίστηκαν υπεύθυνα όλη αυτή την προσπάθεια
  • Όλους τους συντελεστές της συναυλίας, έστω κι αν δεν έγινε , και συγκεκριμένα :
  • Τον Μάκη Πετράτο και το συγκρότημα ΜΑΥΡΕΣ ΓΑΤΕΣ, την πιανίστα Ευαγγελία Φραγκιά , τις σολίστες χορωδούς Σταυρούλα Πολλάτου και Ματίνα Παπαγεωργίου , τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Πάνο Βαρδάκο , τους μουσικούς και χορωδούς της Λειβαθούς και του Αργοστολιού , καθώς και τον τεχνικό του Δημοτικού θεάτρου Αργοστολίου Γεράσιμο Βαγγελάτο , για την προσφορά τους .

Ελπίζουμε να μην χρειαστεί και πάλι να συντρέξουμε για καινούργιες καταστροφές , αλλά ούτε κι εμείς να χρειαστούμε να μας βοηθήσουν ., αλλά ποτέ δεν πρέπει να χάνουμε την ανθρωπιά μας !

Η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΊΟΥ




00 inkefalonia general ad 300X250