Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη Ληξουρίου: Ανοικτή πρόσκληση για συγκέντρωση πληροφοριών και φωτογραφιών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 09:33

Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη Ληξουρίου: Ανοικτή πρόσκληση για συγκέντρωση πληροφοριών και φωτογραφιών

 

Έχουμε ήδη ανακοινώσει τα 60χρονα της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης. Έχουμε, επίσης, ενημερώσει ότι προχωράμε στη δημιουργία μιας μικρού μήκους ταινίας για την ιστορία και την προσφορά της Βιβλιοθήκης μας.

     Καλούμε, λοιπόν, κάθε συμπολίτη/ισσα, που ζει είτε εδώ (Κεφαλονιά, Ληξούρι, χωριά Παλικής) είτε έξω από το νησί μας (κεφαλονίτικη παροικία της Αθήνας, του Πειραιά κ.α.), είτε ακόμη και πέρα από τα σύνορα της χώρας, και διαθέτει στο προσωπικό/οικογενειακό του/της αρχείο φωτογραφικό ή άλλο έντυπο υλικό σχετικό με την Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη (προσκλήσεις, αφίσες εκδηλώσεων κ.λπ.), ή και έχει να μας καταθέσει κάποια ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετική με την Οικογένεια των Τυπάλδων Ιακωβάτων ή σχετική με την ιστορία και την προσφορά της Βιβλιοθήκης μας, τον παρακαλούμε θερμά να έρθει σε επαφή μαζί μας:

--Τηλέφωνο επικοινωνίας: (+30) 26710-91325, εργάσιμες ημέρες και ώρες (Τρίτη έως και Σάββατο, 8 π.μ. έως 3 μ.μ.)

--Ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   Μην το αμελήσετε. Κάθε πληροφορία, κάθε φωτογραφία έχει για μας την αξία της.  

 

  • ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

 

Θερμές είναι οι ευχαριστίες μας

--στην «Κοινοπραξία Ionian Sea Ferries» για τη δωρεάν μετακίνηση (Αργοστόλι προς Ληξούρι και αντίστροφα) φοιτητών του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο συνάντησης στο Ληξούρι για τη δημιουργία της μικρού μήκους ταινίας‧

--στα «Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς» και ειδικότερα στο διευθυντή τους κ. Βαγγέλη Βολτέραγ ια την οικονομική στήριξη που μας προσέφεραν σε εργασίες ευπρεπισμού της εσωτερικής αίθουσας του Μουσείου‧

--στο Aura Boutique Hotel για τη δωρεάν φιλοξενία συνεργάτη της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης.

 

                                                        ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                                                      ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250