H εικαστική βασιλόπιτα του 2023 στο Art Studio EST του Κώστα Ευαγγελάτου (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 14:53

 H εικαστική βασιλόπιτα του 2023 στο Art Studio EST του Κώστα Ευαγγελάτου (εικόνες)

Στο ART STUDIO EST- LA CHAMBRE έγινε με μεγάλη επιτυχία το ετήσιο εορταστικό OPEN STUDIO του ζωγράφου, περφόρμερ, λογοτέχνη, θεωρητικού τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου, και το κόψιμο της Βασιλόπιτας του 2023.

Φέτος στα πλαίσια των εορταστικών Art weekends παρουσιάζονται οι δύο εικαστικές συλλεκτικές

εκδόσεις με ζωγραφικά έργα του. Το Ημερολόγιο "Ιόνιες Εκλάμψεις", 23 Χρόνια Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη και το Ημερολόγιο "Ιδεομορφικές Συνθέσεις", 50 Εκθεσιακά Χρόνια, Costas Evangelatos Art-Est". 

Τα έργα του με τοπιογραφικές αναπλάσεις, ιδιαίτερες απόψεις της Κεφαλονιάς, νεφελογραφίες με την ποιητική ατμόσφαιρα του Ιονίου πελάγους, πρώιμες εκ του φυσικού ειδυλλιακές ερειπιογραφίες, συμβολικές συνθέσεις αλλά και πολυποίκιλες ζωγραφικές απεικονίσεις και αποκρυσταλλώσεις, με μορφές και σώματα που αναδύονται από την μνήμη, εντυπωσίασαν με τη χρωματική ένταση και εκφραστική δύναμη που αποπνέουν όλους τους εκλεκτούς συνεργάτες και παρόντες φιλότεχνους στην εορταστική εκδήλωση για την νέα χρονιά. 

Παράλληλα εκτίθενται στον χώρο λίθινες γλυπτικές κατασκευές του σχεδιαστή και γλύπτη Ντάνυ Μαρτζώκα καθώς και εκδόσεις τέχνης και λογοτεχνίας του Κώστα Ευαγγελάτου από το 1973-75 μέχρι σήμερα στην ελληνική, αγγλική και γαλλική γλώσσα. 

Το φλουρί της καθιερωμένης Βασιλόπιτας (αυθεντικό Κωνσταντινάτο) έτυχε στην νεαρή Αγγέλα Ντογκάνη, καθ. ξένων γλωσσών. 

Με προπόσεις και μουσική ευχήθηκαν όλοι ειρηνικό, δημιουργικό και ευδόκιμο 2023!!

ART STUDIO EST-LA CHAMBRE

COSTAS EVANGELATOS

ΠΡΑΤΙΝΟΥ 87 ΚΑΙ ΑΝΤΗΝΟΡΟΣ

(πίσω από την Εθν. Πινακοθήκη)

ΑΘΗΝΑ 116 34.

ART WEEKENDS 2023.

Ανοικτά Κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή: 12:30-16:00.

Τηλ: 210 7294259, 6944621286.

www.rodopicollection.blogspot.com

 

www.artnewsfonest.blogspot.com

 

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 01 22 145639

Η Αγγέλα Ντογκάνη με το επετειακό Ημερολόγιο του Κώστα ΕυαγγελάτουJPGΗ Αγγέλα Ντογκάνη με το φλουρί της ΒασιλόπιταςjpgΚώστας Ευαγγελάτος Ελένη ΚρυστάλληJPGΚώστας Ευαγγελάτος Ζέτα ΤζιώτηJPGΝτάνυ Μαρτζώκας Ελένη ΚρυστάλληJPGΝτάνυ Μαρτζώκας Κώστας Ευαγγελάτος Ελένη Κρυστάλλη με την ΒασιλόπιταJPGΟ Κώστας Ευαγγελάτος με την Ιωάννα ΑνδριοπούλουJPGΤζωρτζίνα Καπετσώνη Κώστας Ευαγγελάτος Δρ