Φάρος Αργοστολίου: Προγραμματισμός για την εξέλιξη των δραστηριοτήτων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 08:44

Φάρος Αργοστολίου: Προγραμματισμός για την εξέλιξη των δραστηριοτήτων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, έγινε συνάντηση, με αντικείμενο τον προγραμματισμό & την εξέλιξη των δραστηριοτήτων του ΦΆΡΟΥ.

ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ:

1ον Δημιουργία Επιτροπής για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την αποτροπή των πλειστηριασμών και εν τέλει την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

2ον την εξέλιξη και ολοκλήρωσή της οραματικής μας προσέγγισης στον Κούταβο μας , ως εστία Πολιτισμού και Αναψυχής (αποκατάσταση του φυσικού Περιβάλλοντος από τον "Ιανό"-- Καθαρισμός - Τοποθέτηση παγκάκια και κιόσκια - Φωτισμός κλπ), Ολοκλήρωσή και Ανάδειξη της Αρχαίας Κράνης και Χάραξη Αιγιαλού.

3ον Προσπάθειες παρεμβάσεων μας σε όλους τους αρμόδιους Φορείς, για την δημιουργία στο Αργοστόλι τμήματος Γεωλογίας, με την δυνατότητα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών τίτλων, σε φοιτητές από όλο τον κόσμο, μελετώντας τα σεισμικά φαινόμενα. (Το αίτημα αυτό το έχει ψηφίσει ομόφωνα το Κοινοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου).

4ον Τοποθέτηση μας η διερεύνηση δυνατότητας σε συνεργασία με επιστήμονες. (Αρχές Ιανουαρίου να παρουσιάσουμε προς συζήτηση - διαβούλευση ένα ολοκληρωμένο Σχέδιο Πόλης, μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν 2 χρόνια, με εσπερίδα στην Βιβλιοθήκη).

5ον Την δυνατότητα για συνεργασία με άλλες Δημοτικές κινήσεις και Φορείς του τόπου..

Αγαπητοί φίλες και φίλοι συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε, την Πόλη μας που ονειρευόμαστε.

Γιατί Πολιτισμός για μας είναι το άρωμα του Ευκαλύπτου!

Για τον "ΦΑΡΟ"

Τομέας επικοινωνίας..




00 inkefalonia general ad 300X250